ASTA e Steaua 2015! Schimbari MASIVE in primul 11. Cum ar putea arata echipa dupa CUTREMURUL din Europa League

ASTA e Steaua 2015! Schimbari MASIVE in primul 11. Cum ar putea arata echipa dupa CUTREMURUL din Europa League

Steaua mai are acordul Armatei pentru inca un meci in care sa foloseasca insemnele care au facut-o cunoscuta in toata lumea. Anul 2015 poate aduce schimbari uriase in echipa lui Galca.

Nu doar palmaresul, culorile, numele si emblema pot fi reinventate de Steaua in ianuarie. Si lotul e asteptat sa sufere schimbari. In afara celor 7 jucatori importanti care-si incheie contractele, Steaua primeste telefoane pentru Tanase, Chipciu, Varela sau Claudiu Keseru.

Noul an are sanse mari sa le puna fanilor intrebari serioase legate de identitate. Steaua e pusa in fata unei noi realitati pe care trebuie sa o accepte. Galca va continua si are sansa de a crea o echipa care sa fie a lui, si nu a fostului antrenor Reghecampf. Dincolo de problemele din birouri, Steaua se schimba radical si pe gazon.

www.sport.ro iti spune cum ar putea arata Steaua in 2015, in cazul in care plecarile anuntate vor deveni certitudini. Fara Arlauskis, Latovlevici, Szukala, Prepelita, Sanmartean, Rusescu sau Bourceanu, campioana cauta echipa!

Steaua 2015 ar putea fi o necunoscuta pentru fanii ei. Abandonati la meciul decisiv cu Dinamo Kiev, ros-albastrii trebuie sa gaseasca oameni noi care sa cucereasca tribunele.

Asta e varianta de prim 11 la care Steaua se poate gandi serios pentru un nou an in care vrea Champions League pe National Arena

Felgueiras (acum la CFR) sau Cojocaru - Papp, Cretu, Varela, Filip (Acsinte - acum la FC Botosani) - Popa, Breeveld, Pablo (Petrolul), Teixeira (Petrolul) - Tamuz (Petrolul), Roman (Pandurii)

Cum ti se pare echipa?

Care dintre actualii jucatori ai Stelei crezi ca vor parasi clubul?

Citeste si:Steaua
VIDEO PROTVPLUS.RO

Certificatul european de vaccinare a intrat în etapa testelor tehnice
BRAT
Modifică setările cookies