Transfer rezolvat pentru Chipciu. Ultimele detalii de la negocieri si cand se semenaza contractul

Discutiile pentru trecerea lui Alex Chipciu la Anderlecht au intrat in faza finala.

Mijlocasul va pleca de la Steaua in schimbul a 3,5 milioane de euro. Presedintele Argaseala s-a inteles asupra detaliilor contractuale cu sefii clubului belgian chiar la Nyon, unde a avut loc tragerea la sorti a preliminariilor Champions League.

"Anderlecht a trimis documentele azi, le verifica departamentele juridice ale ambelor parti. Facem modificari mici, daca mai sunt. Nu sunt modificari de esenta pentru ca aseara am cazut de acord si ramane ca maine sa finalizam documentele. Jucatorul urmeaza sa faca vizita medicala si sa semnam contractul. Alex probabil s-a gandit la o noua perspectiva, una mai buna in cariera lui.

Nu cred ca e un tip usor impresionabil, e un caracter puternic, de aia il si cauta Anderlecht. Nu va fi asa insensibil incat sa nu aiba emotii ca va pleca din Romania si va merge in alta tara. Cu Varela suntem in discutii, azi se concretizeaza detaliile. Poate maine, poate duminica sa avem totul clar. Avem jucatori care pot acoperi zonele din care ne pleaca jucatorii!", a spus Argaseala la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Legea privind alocațiile copiilor a fost adoptată de deputații din comisia de muncă
BRAT
Modifică setările cookies