Liga 1

Se face transferul: Pintilii, platit ca un rege la Al Hilal! UPDATE: Galca confirma: "Trebuie sa ii aducem inlocuitor!" 

Gigi Becali si-a dat acordul pentru plecarea unui jucator de baza din echipa Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iunie 2014, 13:32
Data actualizarii: Marti 03 Iunie 2014, 13:32

UPDATE: 13:30 Costel Galca a confirmat plecarea lui Pintilii la Al Hilal in conferinta de prezentare la Steaua. "Pintilii e foarte important pentru Steaua, dar noi trebuie sa cautam alt jucator si sa-l aducem in locul lui in acest moment", a declarat noul antrenor al Stelei. 

Transferul lui Mihai Pintilii la Al Hilal e pe cale sa se oficializeze, dupa ce Steaua si-a dat in aceasta dimineata acordul pentru plecarea capitanului.

Pintilii va fi platit regeste la Al Hilal - 2,4 milioane de dolari in urmatorii trei ani, adica 800.000 de dolari in fiecare sezon.

1,5 milioane de dolari urmeaza sa intre in conturile Stelei de pe urma acestui transfer.


Despartirea Stelei de Mihai Pitilii este iminenta. Din inchisoare, Gigi Becali si-a dat acordul pentru plecarea capitanului la Al Hilal, iar oficialii clubului vor trimite astazi prin fax acordul de transfer.

Arabii au pus pe masa o oferta de 1,5 milioane de dolari, iar conducerea Stelei a luat in calcul si dorinta jucatorului de a prinde un contract cu care sa isi asigure linistea financiara pe final de cariera.

Se repeta astfel povestea din 2009, cand antrenorul Cosmin Olaroiu l-a luat cu el la Al Hilal si pe capitanul Stelei, Mirel Radoi.

Mihai Pintilii, 29 de ani, a ajuns la Steaua in 2012, dupa doua sezoane petrecute la Pandurii Targu Jiu.

Pintilii a fost jucator de baza in nationala Romaniei in campania preliminara pentru mondialul din Brazilia, iar dupa plecarea lui Bourceanu la Trabzonspor a preluat si banderola de capitan al Stelei.

Modifică setările cookies