Cat costa un gol dat de Adi Mutu! Nimeni NU s-a gandit ca Petrolul va plati atat! Suma incredibila:

Cat costa un gol dat de Adi Mutu! Nimeni NU s-a gandit ca Petrolul va plati atat! Suma incredibila:

Adrian Mutu a marcat doar doua goluri la Petrolul dupa revenirea in tara, ceea ce duce 'nota de plata' a ploiestenilor la o suma imensa.

Mutu a revenit in tara pe final de cariera, dupa ani in care a jucat doar in strainatate. Plecat de la Dinamo ca un pusti de mare talent, 'Briliantul' s-a intors in Romania la doar cateva zile dupa ce a implinit 35 de ani.

O AVERE PENTRU UN GOL

Venit la Ploiesti ca un mare star, Mutu a inceput sa joace in echipa lui Contra alaturi de Zicu. Nu a impresionat, iar dupa cateva meciuri si schimbarea de antrenor, Mutu a ramas dator echipei. Nu a demonstrat nici acum ca merita banii pe care ii primeste pe OZN.

Mutu incaseaza 25.000 de euro pe luna, iar pana acum, in total, a luat 125.000 de euro. Cum a jucat doar in opt partide si a marcat de doar doua ori, rezulta ca fiecare gol dat de Adrian a costat peste 60.000 de euro!

Intre timp, pentru Mutu a fost si o perioada in care s-a accidentat, asa ca a lipsit 'motivat' din echipa. Antrenorul Razvan Lucescu l-a reconfirmat:

"Pentru Adi a fost o primavara ghinionista. Cand am venit aici, era intr-un moment bun, de crestere, de intrare in forma, era prezent la antrenamente", a spus antrenorul de la Petrolul.

De partea cealalta a atacului de la Ploiesti, Zicu a incasat 100.000 de euro de la venirea din luna ianuarie, a jucat 11 partide, insa nu a marcat pentru Petrolul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor intră în vigoare în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies