"Transfer" de la Jilava? Fostul manager al Stelei afla maine daca va putea fi eliberat conditionat dupa aproape 2 ani de inchisoare

Steaua Gigi Becali Laurentiu Reghecampf Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Ianuarie 2016, 16:15
Data actualizarii: Duminica 03 Ianuarie 2016, 16:32

Condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare in urma renumitului dosar al transferurilor de jucatori, Mihai Stoica va afla maine, pe 4 ianuarie, daca va putea redeveni un om liber. Acesta a petrecut pana acum 1 an si 10 luni in spatele gratiilor.

Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, a obtinut inaintea Anului Nou aviz favorabil pentru eliberare din partea unei comisii a Penitenciarului Jilava, insa termenul la Judecatoria Sectorului 4 a fost fixat pentru 4 ianuarie 2016. 

Mihai Stoica nu si-a putut petrece Sarbatorile alaturi de familie si de apropiatii de la Steaua, Gigi Becali ori Laurentiu Reghecampf, dar acesta spera sa primeasca "ok-ul" din partea magistratilor maine.

Stoica a efectuat pana acum un an si zece luni din pedeapsa de trei ani si jumatate, fiind unul dintre cei patru condamnati din Dosarul Transferurilor inca incarcerati.

Pana acum, George Copos, Jean Padureanu, Gigi Netoiu si Gica Popescu au fost eliberati din inchisoare. Cristian Borcea si fratii Victor si Ioan Becali isi ispasesc in continuare pedepsele.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!