"Toti campionii merita nota 10!" Lui MM Stoica i-a iesit PARIUL de dinainte de meci: "A fost bun sau nu?" Care au fost cei remarcati:

Autor: Sport.ro
Joi 11 Iulie 2013, 11:56

	"Toti campionii merita nota 10!" Lui MM Stoica i-a iesit PARIUL de dinainte de meci: "A fost bun sau nu?" Care au fost cei remarcati:

► Marti 23 iulie - Europa, ne-am intors! 21:45 Vardar - Steaua, in direct PRO TV si Voyo.ro
► Steaua 3-0 Petrolul in Supercupa! Toate golurile AICI

Managerul general al Stelei era extrem de fericit dupa primul meci oficial din noul sezon - Steaua a castigat Supercupa Romaniei si i-a iesit pariul - Cristi Tanase a fost unul dintre remarcatii campioanei.

"A fost sau nu Tase bun? Hmmm, l-a lasat cu jokerul pe liber pe Iancu, a dat pasa fenomenala la primul gol, a schimbat jocul senzational la golul 3 si a alergat nonstop...greu sa iasa MVP cum am pronosticat pentru ca au fost Pinti, Lukasz Szukala si Niko prin zona.

Toti campionii nostri merita nota 10, doar Laurentiu Reghecampf, staff-ul lui si suporterii 10,5 (ca pe vechi la facultate, daca erai membru UASCR)" a scris MM Stoica pe pagina lui de Facebook.

Managerul Stelei s-a bucurat si pentru ca a rupt seria proasta din Supercupa - din 5 finale pana la cea de aseara, castigase doar una.

Atac informatic asupra mai multor spitale din România. Ce au descoperit specialiştii SRI
BRAT