Torje, cel mai bun jucator de la Dinamo sezonul trecut! Vezi AICI cei mai buni dinamovisti din 2010!

Dinamo Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2011, 17:03
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2011, 17:05

Mijlocasul Gabriel Torje a fost desemnat de suporteri cel mai bun jucator al echipei Dinamo Bucuresti in 2010, premiul fiind acordat intr-o gala ce a avut loc, duminica, la Studio Martin.

"Ma bucur ca am primit acest premiu, ca suporterii ma apreciaza. Mi-au cerut sa nu plec. Nu, nu plec. Deocamdata nu stiu de nicio oferta. Ma gandesc doar la Dinamo", a declarat Torje.

Fostul mijlocas dinamovist Florentin Petre a spus ca pentru suporteri isi doreste ca "ros-albii" sa joace in Liga Campionilor. "Suporterii dinamovisti au fost intotdeauna extraordinari. Mi-a fost dor de ei. Simt ca oamenii ma iubesc si stiu ce am insemnat eu pentru Dinamo. Imi doresc pentru ei ca Dinamo sa joace in Liga Campionilor. Poate nu anul acesta, dar trebuie sa faca tot posibilul sa ajunga acolo, pentru ca suporterilor le lipsesc performantele astea. Cred ca mai pot sa joc 2-3 ani, dar nu la Dinamo. Poate la old-boys. La 35 de ani este greu sa te mai doreasca Dinamo", a afirmat Petre.

Florentin Petre considera ca Dinamo ar fi o varianta pentru Adrian Mutu, dar nu crede ca acest transfer este posibil: "Dinamo ar fi o varianta pentru Mutu, dar nu cred ca va veni deoarece are el oferte mai importante. Acum, pentru el, cel mai important este sa iasa din nebunia asta in care a intrat. E un carcter deosebit si imi pare rau ca s-a ajuns aici. La cate a facut el pentru Fiorentina ar fi trebuit sa-i faca o statuie acolo".

Alte premii acordate de suporterii dinamovisti: cea mai buna echipa - volei masculin, cea mai buna sectie - kayac-canoe, premiul fair-play - Andrei Cristea, premiul Catalin Haldan - Liviu Ganea, sportivii anului - Alexandru Dumitrescu si Victor Mihalachi (kayac-canoe), trofeul de excelenta - Leon Rotman (fost canoist).

La premiile suporterilor dinamovisti au participat jucatorii Ionel Danciulescu, Emilian Dolha, Andrei Cristea, Marius Niculae, Gabriel Torje, Liviu Ganea, fostul dinamovist Florentin Petre, gimnastul Marian Dragulescu, sportivii Alexandru Dumitrescu si Victor Mihalachi (Kayac-canoe), precum si tatal si fratele lui Catalin Haldan, Marin si Cristi.

Sursa: Mediafax

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!