Borcea l-a ofertat pe Mutu: 800.000€ pentru 6 luni la Dinamo! Cum spera sa-i plateasca salariul:

Autor: Sport.ro
Sambata 08 Ianuarie 2011, 20:37

A inceput telenovela transferului lui Mutu. Borcea l-a sunat pe Mutu de ziua lui si i-a propus un contract beton la Dinamo: 800 de mii de euro in 6 luni!

Italienii scriu ca Mutu va face cale intoarsa la Juventus, iar turcii sunt siguri ca merge la Galatsaray: a semnat prin fax si luni va fi la antrenamentele lui Hagi, anunta presa de la Istanbul.

De ziua lui Mutu, dinamovistii au incins telefonaele. Mai ales Borcea care vrea sa-l aduca la Dinamo.

Borcea il asteapta pe Mutu la Miami sa negocieze. Si Mutu si Borcea au casa la Miami.
"Si eu il vreau pe Adi Mutu. E greu ... nu ca la Dinamo. E greu sa joace Adi Mutu in Romania. E greu sa se intoarca aici, la ce oferte sunt convis ca are", spune Andone.

Strategia lui Borcea e simpla: cu Mutu se umple stadionul si ii plateste salariul din bilete.

"Pentru Mutu s-ar gasi banii astia, eu sunt convins. Pai mutu n-aduce inca 5000 de suporteri la stadion", mai spune Andone.

In tur Dinamo a avut o medie de 2000 de suporteri acasa, iar banii n-ar fi ajuns nici pentru salariul lui Scarlatache!
"Avem nevoie de un lider ca el si de un jucator ca Adi Mutu'', crede Andrei Cristea.

Dinamo l-a repatriat de la Fiorentina pe Lobont si l-a platit cu 800 de euro pe an. Cat poate lua si Mutu in 6 luni.
"Daca o echipa din Romania are disponibilitati acum, sa nu mai stea pe ganduri. Eu zic ca sunt cluburi care poate sa ii dea 7-800 de mii sau 500 de mii pana la vara, macar sa joace pentru imagine si pentru numele de Mutu", spune Mititelu.

Misiunea romanilor e aproape imposibila. Mutu poate fi platit mult mai bine in afara. Juventus vrea sa-l aduca inapoi - au aflat italienii. Turcii scriu, insa, ca Mutu a semnat prin fax cu Galatasaray. Pe 3 ani si va lua 1,5 milioane salariu pe an!

"Ar fi o mutare foarte buna pentru el, Galata este o echipa mare , una dintre cele mai mari in Turcia si acolo ar avea si suportul antrenorului care este Gica Hagi", spune Marius Niculae.

Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Cîțu să formeze un nou Guvern
BRAT