Toni Petrea Cornel Dinu FCSB Superliga

Toni Petrea nu scapă de critici: ”Săracul, nu știe nici ce se întâmplă acolo. E pus de decor”

FCSB s-a distanțat la opt puncte de liderul CFR Cluj în urma acestei etape. Vicecampioana a pierdut cu 2-0 meciul cu Universitatea Craiova și nimeni nu a scăpat de ”furia” patronului Gigi Becali, care a anunțat, din nou, că se retrage din fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2022, 17:05
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2022, 17:11

Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului, nu a scăpat de critici. După ce Victor Pițurcă l-a ”înțepat” într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV, a venit rândul lui Cornel Dinu să-l ironizeze pe tehnicianul echipei lui Gigi Becali.

Cornel Dinu, despre Toni Petrea: ”Săracul, nu știe nici ce se întâmplă pe acolo. E pus de decor”

”Se fac nişte comenzi din astea ca să joace cine doreşte proprietarul. Am vrut să cred că Tavi Popescu este un jucător care poate juca pe tot frontul de atac, cum sunt câţiva jucători în lume, Ronaldo, Mbappe, dar el a fost aruncat în teren din postura de atacant lateral dreapta, nu a contat. 

  • Toni Petrea

I-ai lăsat dreptul mutându-l în partea dreaptă, l-ai lăsat cu dreptul să ameninţe fanionul de la corner. A arătat foarte bine în antrenamente cui? Lui Toni Petrea, care tace despre altceva. Petrea… mă mir că a luat şi un cartonaş la un moment dat. El, săracul, nu ştie nici ce se întâmplă pe acolo. El e pus de decor”, a spus Cornel Dinu, la Minutul 91.

CFR Cluj a ajuns la 45 de puncte și are două victorii și un rezultat de egalitate în play-off. FCSB este pe locul doi, cu 37 de puncte, iar Universitatea Craiova completează podiumul, cu 33 de puncte.

În următoarea rundă, CFR se va deplasa la Craiova, iar FCSB va juca pe teren propriu cu FC Voluntari. FC Argeș va primi vizita Farului Constanța.

Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a treia a fazei play-off a Ligii 1. Deși spune că oltenii nu au arătat mare lucru în meciul cu FCSB, Gigi Becali o vede pe Universitatea Craiova principala cotracandidată a CFR-ului în lupta la titlu.

„În a doua repriză au dat și golul ăla, când face Dumnezeu, nu te poți pune cu el. Poate să facă Dumnezeu și astăzi, crezi că acum Universitatea Craiova nu se gândește la campionat acum? Nu-i adevărat, cum au câștigat ei ieri fără să ajungă la poartă, nu se poate să ne bată pe noi încă o dată și pe ei de două ori?

S-a văzut, el în pauză s-a uitat la secvențe, la reluări, a văzut că a dat 11 metri gratuit, a văzut și fault în atac la Pigliacelli, dar nu a dat.

S-a văzut claar, dar nu a dat tocmai de aia, să echilibreze, tentă nu a fost. Poți să îți dai seama la arbitru dacă e cu tentă dacă dă sau nu cartonașe, la Istvan îți dai seama că e cu tentă, el nu dă cartonașe împotriva FCSB. El a dat trei cartonașe, când el nu dă, atunci are o șmecherie”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies