Toni Petrea FCSB Gheorghe Mustata Gigi Becali peluza nord Superliga

Toni Petrea i s-a destăinuit lui Gheorghe Mustață: „A recunoscut că se consultă cu Gigi!” Motivul pentru care nu-și dă demisia

Gheorghe Mustață și Anton Petrea au avut o discuție privată pe care liderul Peluzei Nord a făcut-o publică. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Aprilie 2022, 10:13
Data actualizarii: Luni 11 Aprilie 2022, 10:20

De la meciul cu CFR Cluj, de pe Arena Națională, 3-3, când FCSB a egalat la ultima fază prin Iulian Cristea, suporterii echipei roș-albastre i-au scandat demisia lui Toni Petrea (46 ani). Atunci, Gheorghe Mustață a susținut că fanii nu mai suportă să fie mințiți și că Toni Perea este doar un paravan pentru deciziile lui Gigi Becali (63 ani). 

Însă, după discuția avută cu antrenorul FCSB-ului, liderul Peluzei Nord și-a schimbat părerea despre Toni Petrea și susține că tehnicianul l-a asigurat că Gigi Becali nu dictează tot la echipă.

Gheorghe Mustață: „Petrea spune că nu îi este trimisă foaia cu echipa”

„M-a sunat Mihai Stoica şi mi-a spus că Toni Petrea vrea să ne întâlnim. A fost o discuţie pe care am avut-o numai eu cu domnul Petrea. Între patru ochi. I-am spus în faţă că suporterii nu au ceva cu omul Petrea, ci cu modul lui Gigi de a se băga la echipă şi de a umili antrenorii.

Toni Petrea mi-a recunoscut că se consultă cu Gigi, că-i povesteşte tot ce se întâmplă la antrenamente, dar că nu se întâmplă aşa cum se exagerează sau cum chiar Gigi se laudă în presă. Petrea spune că nu îi este trimisă foaia cu echipa sau bileţele cu schimbări. La modul cum vorbea şi cum mă privea în faţă, îl cred.

A recunoscut că toţi avem dreptate şi că ştie că aşa se vede din exterior, dar a insistat să spună ca se exagerează şi că regretă asta”,  a declarat Gheorghe Mustaţă la Radio Sport 1.

Gheorghe Mustață: „Am reacționat unde-l doare cel mai tare pe Gigi!”

Totodată, liderul Peluzei Nord a hotărât ca în meciul cu FC Voluntari, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, galeria îl va încuraja pe Toni Petrea, pentru a-i arăta că are parte de toată susținerea suporterilor. 

„Mi-a explicat că dacă şi-ar da demisia cu şapte etape înainte de final mai rău ar face echipei. Că ar fi laş şi are dreptate. Nu avea de ce să mă mintă. El a vrut să vorbim şi am fost numai noi doi.

Îl cred şi mâine (n.r. - luni, la meciul FCSB-Voluntari) îi vom scanda numele pentru ca toţi suporterii să înţeleagă mesajul meu. Toni Petrea a înţeles şi că noi nu am făcut decât să reacţionăm. Conducerea a vorbit contra noastră, iar noi am reacţionat acolo unde îl doare cel mai rău pe Gigi, la antrenor. Îi chem pe toţi la meci pentru a prinde ultimul tren spre titlul de campioană”, a declarat Gheorghe Mustaţă la Radio Sport 1.

Dacă va câștiga meciul cu FC Voluntari, FCSB se va apropia la 5 puncte de liderul CFR Cluj, cu 6 etape înainte de finalul campionatului. 

Modifică setările cookies