Timisoara l-a gasit pe "noul Torje": a inscris un gol formidabil cu Dinamo! "Luam titlul, daca nu acum, sezonul viitor!"

Cristian Barbut Dinamo Poli Timisoara Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Iulie 2013, 23:12
Data actualizarii: Vineri 19 Iulie 2013, 23:12

TIMISOARA 2-0 DINAMO | ACS Poli Timisoara a debutat cu dreptul in noul sezon. Szekely si Barbut au inscris in poarta lui Naumovski.

Antrenorul lui Poli, Vali Velcea, s-a declarat foarte multumit de prestatia jucatorilor sai la meciul cu Dinamo.

"Necunoscuta Timisoarei si-a aratat coltii, prin organizare si daruire extraordinara, cu jucatori care vor sa demonstreze ca merita sa joace in Liga I. Noi am demonstrat asta-seara ca Timisoara ramane Timisoara. Lumea a venit asa cum ma asteptam la stadion. Zic ca am etalat un joc destul de frumos, si cu goluri si cu ratari."

"Am crezut si voi crede mereu in aceasta echipa, acesta este spiritul Timisoarei. Doresc sa ramanem cu picioarele pe pamant, sa ne bucuram cat trebuie si cand vin infrangerile sa suferim atat cat trebuie. Noi incercam sa chemam fanii prin jocul nostru. Pentru mine obiectivul este ocuparea primelor zece locuri in Liga I", a declarat Velcea, care a mai anuntat ca sunt sanse foarte mari ca Dorin Goga sa vina la Timisoara.

Cristian Barbut, mijlocasul de 18 ani care a inscris cel de-al doilea gol dupa o cursa fantastica de 40 de metri, a oferit declaratia serii.

"Sunt foarte fericit ca am marcat si este un debut foarte important si frumos pentru mine. Eu imi doresc sa luam titlul. Daca nu acum, sezonul viitor...", a declarat cel poreclit "noul Torje".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!