OFICIAL | Dinamo, primul club din Romania care scapa de insolventa! "Cainii", pe drumul catre revenirea in fruntea Ligii 1

OFICIAL | Dinamo, primul club din Romania care scapa de insolventa! "Cainii", pe drumul catre revenirea in fruntea Ligii 1

Vesti bune pentru Dinamo.

UPDATE 13:30 In Europa, abia din 2017

Iesirea din insolventa nu inseamna automat si faptul ca Dinamo va putea juca in cupele europene. Potrivit regulamentelor, echipele care scapa de insolventa trebuie sa astepte o anumita perioada pentru a putea reveni in competitiile europene.

Singura posibilitate a dinamovistilor de a juca in Europa, in cazul unei clasari bune in Liga 1, ar fi legata de acordarea unei dispense de catre UEFA, lucru putin probabil.

UPDATE 24 septembrie, 13:00 Oficial - Dinamo este primul club din Romania care scapa de insolventa. Judecatorii Tribunalului Bucuresti au anuntat decizia mult asteptata de alb-rosii.

UPDATE 18:15 Catalin Dascal, administratorul judiciar al clubului Dinamo, este convins ca Tribunalul le va da maine dinamovistilor vestea atat de asteptata in Stefan cel Mare.

"In mod normal ar trebui sa dea inchiderea procedurii, nu sunt motive care sa ne determine sa ne gandim la altceva decat o solutie favorabila de inchidere a procedurii, dat fiind faptul ca aceasta decizie s-a amanat pentru a fi solutionate cele doua apeluri ale ANAF, care au fost respinse definitiv de catre Curtea de Apel Bucuresti."

"Nu ar trebui sa existe niciun alt impediment, planul de reorganizare a fost indeplinit, toate dovezile exista la dosar. Nu ar trebui sa ne asteptam la altceva", a declarat Catalin Dascal pentru DolceSport.

UPDATE 16:20 Tribunalul a ramas in pronuntare, iar verdictul oficial va fi anuntat in cel mult 24 de ore. Conform unor surse ProTV, clubul va iesi sigur din insolventa in urma termenului de astazi.

Dinamo este primul club care scapa de datoriile de milioane de euro. De maine Incepe o noua era in Stefan cel Mare.

Conform regulamentului UEFA, Dinamo nu va avea voie sa joace in competitiile europene in sezonul viitor, insa conducerea clubului vrea sa obtina o derogare.

15 luni au trecut de cand Dinamo a solicitat intrarea in insolventa.


Tribunalul Bucuresti judeca astazi, 23 septembrie, dosarul lui Dinamo, club aflat in insolventa din luna martie a anului trecut. Judecatorii au amanat termenul initial, astfel ca alb-rosii asteapta acum cu sufletul la gura decizia, pentru a afla daca vor putea juca in cupele europene din sezonul 2017/18.

Mircea Rednic anunta in urma cu mai multe zile ca este increzator si ca patronul Ionut Negoita i-a dat asigurari ca echipa va iesi din situatia dificila.

"Iesim sigur din insolventa, eu am mare incredere. Sunt sigur ca lucrurile se vor schimba mult la Dinamo. Eu stiu ce am discutat cu domnul Negoita si avem sperante mari sa iesim din insolventa", a declarat Rednic.

Ramai pe www.sport.ro pentru LIVE UPDATE!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Petrolierul atacat este operat de o companie deținută de un magnat israelian, al cărui tată s-a născut în Galați
BRAT
Modifică setările cookies