Tg. Mures a anuntat PRIMA DE TITLU! Cati bani iau jucatorii lui ASA daca bat Steaua in lupta pentru Liga

Tg. Mures a anuntat PRIMA DE TITLU! Cati bani iau jucatorii lui ASA daca bat Steaua in lupta pentru Liga

Steaua - Tg. Mures e derby-ul finalului de sezon in Liga I!

Cine castiga, ii ia fata adversarei in lupta pentru titlu! Stelistii joaca pe 2500 de euro, prima care ar putea sa fie si suplimentata de Becali in ultimul moment. ASA are si ea bonus 3000 de euro daca bate pe National Arena. Potul cel mare e insa titlul, care ii va aduce fiecarui jucator de la ASA in jur de 20 000 de euro!

Chiar daca nu bugetasera o eventuala prima de titlu, sefii lui ASA au gasit solutia. Surplusul de bani din drepturile TV pentru sezonul viitor, aproximativ 300 000 de euro, va fi impartit fotbalistilor, scrie Gazeta sporturilor. Suma reprezinta diferenta dintre cat va primi locul 1, 3,8 milioane de euro, si incasarile pentru locul 2, 3,5 milioane.

"Daca vom trece pe primul loc, vom avea alocata o suma mai mare din drepturile TV fata de situatia in care ramanem pe 2. Toti banii pe care ii vom primi in plus vor fi impartiti jucatorilor si antrenorilor. I-am si anuntat, au fost multumini, e singura cale prin care ii putem recomensa financiar daca iau campionatul", a spus viceprimarul Maior pentru Gazeta Sporturilor.

100 000 de euro e prima de Champions League a Stelei. Ros-albastrii nu au nicio suna promisa pentru castigarea titlului.

Citeste si:ASA Tg. Mures
VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies