Terapie a declaratiilor in Liga 1! Badea: "Trebuie sa dam dovada de educatie si cultura cand facem declaratii!"

Joi 27 Martie 2008, 12:28
"TREBUIE SA RESPECTAM SPORTIVII SI COMPETITIA!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Presedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca Mircea Sandu, le-a prezentat conducatorilor de cluburi un cod de conduita publica.

"Federatia a vrut sa puna in discutie un cod de conduita publica, in special in legatura cu declaratiile de presa si relatiile publice dintre toti participantii la competitie. Este o initiativa buna. Acest cod de conduita trebuie mai intai asimilat si apoi, prin educatie si cultura, va fi si respectat. El nu se va impune numai prin faptul ca s-a prezentat.

A fost prezentat, de asemenea, si codul de conduita promovat de UEFA si FIFA si nu poate sa fie decat o forma de raportare la mijloace de terapie a unor declaratii care in ultimul timp au fost tot mai nefaste in relatiile interumane si intercluburi. Un mesaj pe care il transmitem opiniei publice, acela de a respecta sportivii, competitia si pe ceilalti participanti la evenimentul fotbalistic", a comentat Badea.

Badea nu este de acord ca suporterilor sa li se interzica deplasarile cu echipa: „Fotbalul este un serviciu social. Peste doua miliarde de oameni participa direct sau indirect la spectacolul fotbalistic, o asemenea ingradire nu poate fi azi impusa", a mai spus Badea.

Citeste si:

Dinamo

FRF

badea

Dosarul Bombonica înaintează, chiar dacă Dragnea e în spital. Următorul termen: 15 aprilie
BRAT