Terapie a declaratiilor in Liga 1! Badea: "Trebuie sa dam dovada de educatie si cultura cand facem declaratii!"

Autor: Sport.ro
Joi 27 Martie 2008, 12:28
"TREBUIE SA RESPECTAM SPORTIVII SI COMPETITIA!
Presedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca Mircea Sandu, le-a prezentat conducatorilor de cluburi un cod de conduita publica.

"Federatia a vrut sa puna in discutie un cod de conduita publica, in special in legatura cu declaratiile de presa si relatiile publice dintre toti participantii la competitie. Este o initiativa buna. Acest cod de conduita trebuie mai intai asimilat si apoi, prin educatie si cultura, va fi si respectat. El nu se va impune numai prin faptul ca s-a prezentat.

A fost prezentat, de asemenea, si codul de conduita promovat de UEFA si FIFA si nu poate sa fie decat o forma de raportare la mijloace de terapie a unor declaratii care in ultimul timp au fost tot mai nefaste in relatiile interumane si intercluburi. Un mesaj pe care il transmitem opiniei publice, acela de a respecta sportivii, competitia si pe ceilalti participanti la evenimentul fotbalistic", a comentat Badea.

Badea nu este de acord ca suporterilor sa li se interzica deplasarile cu echipa: „Fotbalul este un serviciu social. Peste doua miliarde de oameni participa direct sau indirect la spectacolul fotbalistic, o asemenea ingradire nu poate fi azi impusa", a mai spus Badea.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT