Telefonul care a schimbat istoria Stelei! Becali a vrut un alt antrenor in locul lui Reghe! Cine trebuia sa vina la Steaua in 2012:

Autor: Sport.ro
Vineri 31 Ianuarie 2014, 18:44

	Telefonul care a schimbat istoria Stelei! Becali a vrut un alt antrenor in locul lui Reghe! Cine trebuia sa vina la Steaua in 2012:

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Prezent in aceasta seara in platoul Sport.ro, Marin Condescu a dezvaluit o discutie pe care a purtat-o cu Gigi Becali in vara anului 2012, inainte ca Laurentiu Reghecampf sa semneze cu Steaua.

Becali ar fi vrut sa-l aduca la Steaua pe antrenorul Pandurilor de la acea vreme, Petre Grigoras, dar Condescu l-a convins sa-l aleaga pe Reghe, care venea dupa un retur excelent la Chiajna.

"Gigi Becali il tot suna pe Grigoras, intra si pe la emisiuni si spunea ca vrea sa-l aduca."

"Eu am vorbit cu el si i-am spus sa se gandeasca mai bine la Reghecampf, ca este cea mai buna solutie pentru Steaua. A luat apoi legatura cu Reghe si s-au inteles imediat",
a spus Condescu la Sport.ro.

Dupa un an si jumatate la Steaua, Laurentiu Reghecampf se poate mandri cu doua trofee - titlul si Supercupa Romaniei - dar si cu calificarile in optimile Europa League si in grupele Ligii Campionilor.

Ce trebuie să știe elevii, după noile reglementări hotărâte de autorități. Noutăți despre examenele naționale
BRAT

Modifică setările cookies