Teja explica de ce l-a lasat acasa pe Lazar! Cum arata Dinamo care viseaza din nou la titlu in Romania

Teja explica de ce l-a lasat acasa pe Lazar! Cum arata Dinamo care viseaza din nou la titlu in Romania

Dinamo a batut cu 1-0 la Galati in primul meci de campionat din 2015. Teja e sigur ca o va tine din surpriza in surpriza pentru fani pana la finalul campionatului.

Antrenorul lui Dinamo ii linisteste pe suporteri: echipa lor va arata din ce in ce mai bine. Si stilul de joc se va schimba, e sigur Teja. Noul antrenor din Stefan cel Mare a lamurit si problema neincluderii lui Lazar in lot la meciul cu Otelul, intr-un interviu acordat site-ului oficial al lui Dinamo.

"Sunt bucuros ca am luat punctele, mi-a placut atitudinea jucatorilor. Le multumesc pentru ceea ce au facut pe teren, au incercat sa dea maximum fiecare dintre ei, e victoria lor. Poate n-a fost cel mai bun joc, dar in timp vom forma un grup puternic si o echipa buna. Dinamo e un club mare, de traditie, stiu ce inseamna sa fii la Dinamo. Vreau sa dau totul, sa facem performanta aici. In timp, se vor rezolva toate, avem nevoie de putina rabdare. E bine ca n-am primit gol la Galati, s-au mai reglat anumite automatisme intre fundasii mei.

Jucatorii mei au valoare si cred ca o vor demonstra. Vreau ca Dinamo sa aiba un fotbal frumos si eficient. Sa construiasca, sa progreseze cu mingea, sa aiba actiuni mai multe. Toti jucatorii sunt titulari, sunt pregatiti sa joace in primul 11. Toti sunt prietenii mei, copiii mei, sunt multumit de munca lor, dar decizia tactica a fost sa-i las acasa pe Farnolle si Lazar. Nu pot sa joace 22 de oameni, joaca 11, sunt deciziile mele. Probabil, dintre cei care au lipsit ", a spus Teja pentru site-ul clubului.


 

Citeste si:Vali Lazar
VIDEO PROTVPLUS.RO

Condițiile în care restaurantele ar putea să rămână deschise indiferent de incidența cazurilor de COVID
BRAT
Modifică setările cookies