Teja a ANUNTAT care e situatia lui Vali Lazar! "Am avut o discutie cu el, a fost liderul aceste echipe, stie ce e Dinamo!"

Teja a ANUNTAT care e situatia lui Vali Lazar! "Am avut o discutie cu el, a fost liderul aceste echipe, stie ce e Dinamo!"

Otelul 0-1 Dinamo | Mihai Teja a spus care e situatia lui Vali Lazar, care nu a facut parte din lotul 'cainilor' la Galati.

"Toate meciurile sunt grele, toate echipele s-au intarit considerabil in aceasta iarna. E un campionat pe viata si pe moarte. Inca nu suntem omogeni si nu avem forta sa castigam categoric si in deplasare si acasa.

Sper ca vom arata mai bine. E bine ca am batut la Galati, dar se pare ca doar atat s-a putut astazi. In repriza secunda am cam suferit.

Grigore e un jucator cu experienta, un jucator bun, care a jucat la un nivel inalt, si ma bucur ca il am la Dinamo.

Vali Lazar face parte din grupul Dinamo, chiar daca acum nu a fost aici cu noi, Ma bazez foarte mult pe el, sper ca data viitoare sa intre si sa dea un gol, sa joace bine. Sunt multe speculatii. El stie ce inseamna Dinamo, a fost liderul acestei echipe, acum doar trece printr-o pasa mai proasta. Am discutat cu el, nu e suparat, eu i-am explicat ca vreau mai mult de la el. 

Marius Niculae joaca foarte bine, se pregateste foarte bine, ma bucur ca ma pot baza pe el, ca e un lider, ca a marcat acumun gol decisiv", a mai spus Teja pentru Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordinul MS privind protocolul în caz de deces al pacienţilor cu Covid, în Monitorul Oficial. Ce prevede acesta
BRAT
Modifică setările cookies