Teapa de 25 de milioane de euro luata de Becali: cum poate un jucator DAT AFARA de Steaua sa devina din nou vedeta

Teapa de 25 de milioane de euro luata de Becali: cum poate un jucator DAT AFARA de Steaua sa devina din nou vedeta

'M-am convins eu cu el, nu e de Steaua. Are valoare, ati vazut voi sa aiba valoare de mare fotbalist? Eu n-am vazut'. Becali poate primi in viitorul apropiat motive sa regreme descrierea pe care i-a facut-o unuia dintre cei mai talentati jucatori pe care Steaua i-a avut in ultimii 10 ani.

Transferul lui Gabi Iancu de la Viitorul la Steaua, in urma cu 3 ani, era privit drept una dintre cele mai importante lovituri date pe piata interna de Becali. Pustiul n-a confirmat insa asteptarile si s-a despartit de club definitiv in aceasta vara.

Dupa jumatate de an in liga a doua din Turcia, la Karabukspor, apoi cateva luni de antrenamente fara meciuri cu Viitorul, Iancu parea sa fie intr-un moment cum nu se poate mai prost. Hagi i-a oferit insa un contract, iar efortul de incredere pare sa fi meritat, cel putin pana acum. Iancu a decis meciul cu Voluntari din prima etapa si a parut suficient de motivat incat sa-l faca pe Hagi sa se astepte la momente importante cu el in centrul atentiei.

Ajuns abia la 22 de ani, Iancu uita de clauza de reziliere pe care Becali i-o trecea in contractul cu Steaua, 25 de milioane de euro, si se apuca din nou de fotbal. O ia aproape de la 0, in locul de unde a plecat sa fie vedeta.

"Depinde numai de el. Are calitate, e un numar 10, poate juca la Barcelona sau Real Madrid. Acum sa vedem el ce va face, cum isi va pune ordine in viata si in minte", spunea Hagi acum 3 ani, inainte sa-l vanda pe Iancu la Steaua cu 500 000 de euro. Acum, scenariul e cu totul altul.

"Iancu nu e un pariu, noi nu facem pariuri. Aducem jucatorii pe care ni-i permitem, nu avem multi bani. Incercam sa resuscitam niste jucatori, avem un mediu bun. Daca Iancu are cantitate in teren, adica se pregateste bine si ofera mult, atunci nu avem niciun dubiu, pentru ca e fotbalist de calitate", a spus Hagi dupa finalul meciului de la Voluntari.

Iancu nu e primul 'dosar' preluat de Hagi intr-un moment dificil. La fel s-a intamplat cu Alibec sau cu Daminuta, jucatori care au primit sanse la viitorul si au ajuns titulari in echipa lui Hagi.

Crezi ca Iancu poate prinde un transfer important in strainatate de la Viitorul?

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies