Octavian Popescu giovanni becali Manchester City transfer octavian popescu Superliga

Tavi Popescu, în atenția unui gigant din Premier League: „Am văzut că aveți un puști talentat!” Dezvăluirea lui Giovanni Becali 

Octavian Popescu a stârnit atenția campioanei din Premier League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 15:00
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 15:00

Octavian Popescu (19 ani) nu traversează cea mai bună perioadă la FCSB. În 7 meciuri în acest sezon, jucătorul pe care Gigi Becali (64 ani) speră să ia zeci de milioane de euro nu a marcat niciun gol, reușind să ofere doar o pasă decisivă, în returul cu Saburtalo, din turul 2 preliminar Conference League. 

Cu toate acestea, Giovanni Becali (70 ani) încă discută cu cluburi importante din Europa despre jucătorul FCSB-ului. Impresarul FIFA a dezvăluit că în urmă cu un an, Txiki Begiristain (57 ani), oficialul lui Manchester City, l-a contactat pentru a se interesa de Octavian Popescu. 

Giovanni Becali: „'Nu este copilul lui Gică Popescu?'”

„Octavian Popescu este un nume foarte cunoscut în fotbalul european, urmărit de echipe bune, dar trebuie să mai crească. Acum un an m-a sunat Txiki Begiristain, fost jucător la FC Barcelona, acum este director la Manchester City, și mi-a zis: 'Giovanni, am văzut că aveți în România un puști foarte talentat: Popescu. Nu este copilul lui Gică Popescu?'.

Am început să râd și i-am spus: 'Ești nebun? În România sunt un milion de Popescu!'. Mi-a răspuns: 'Aha, și Becali câți sunt? Numai trei?'. Vorbim des și acum despre Octavian Popescu, dar și despre alți jucători”, a declarat Giovanni Becali pentru playtech.

Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, înaintea returului cu Dunajska Streda, de joi, de la 20:30, în direct la PRO TV

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies