Liga 1

Tavi Popescu, căutat de un club din Serie A! Ce sumă au refuzat să plătească italienii

Octavian Popescu a fost în vizorul unui club din Italia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 13:22
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 14:27

Octavin Popescu (18 ani) a impresionat în sezonul trecut la FCSB. Forțat de Gigi Becali în primul 11, extrema nu a clacat presiunii și a reușit să aibă evoluții solide în tricoul roș-albastru, reușind să marcheze 4 goluri și să ofere 8 pase decisive. 

Bogdan Pătrașcu, fostul fotbalist, a dezvăluit că un club din Italia s-a interesat de serviciile mijlocașului de la FCSB, doar că prețul cerut de Gigi Becali pentru „perla” sa i-a speriat pe conducătorii din Serie A. 

Pătrașcu: „I-am spus 10 milioane de euro și mi-a închis”

Cred că acum vreo 5-6 luni, chiar m-a sunat cineva cu care am ramas în relații din Italia. Îl voia pe Octavian Popescu. A zis ca îi place de el. I-am spus 10 milioane de euro. Mi-a zis: 'Te-am pupat'. Mi-a inchis. 

Ce să plec de mai de jos? I-am zis așa, ce pretenții există prin ziare. Dar i-am zis să vină în România să vorbim. Și i-am spus 10 milioane de euro, dar mi-a inchis”, a declarat Bogdan Pătrașcu pentru playsport.

În acest sezon, Tavi Popescu a jucat 11 meciuri pentru FCSB în toate competițiile, iar tânărul jucător deja a izbutit să marcheze trei goluri, toate reușitele în Liga 1. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies