"Tatarusanu si Bourceanu vor pleca!" Reghecampf a anuntat oficial despartirea celor doi de Steaua! Ce a spus despre ultimul transfer:

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Ianuarie 2014, 14:40

	"Tatarusanu si Bourceanu vor pleca!" Reghecampf a anuntat oficial despartirea celor doi de Steaua! Ce a spus despre ultimul transfer:

Laurentiu Reghecampf a dezvaluit astazi ca doi dintre cei mai importanti jucatori din ultimele sezoane vor pleca la vara

Ceea ce se stia de cateva luni s-a confirmat astazi oficial. Alex Bourceanu si Ciprian Tatarusanu vor pleca in vara de la Steaua! Laurentiu Reghecampf a pus punct oricaror speculatii

"Nu am spus ca Martin va apara azi, am spus ca e posibil sa apere. Da nu este pregatit, vreau ca atunci cand va apara sa cunoasca foarte bine echipa. Noi nu l-am adus pe Bogatinov sa fie numarul 1, numarul 1 este Tatarusanu. Bogatinov a venit pentru ca am avut acea problema cu Tatarusanu. Asa cum stiti si voi, din vara va pleca Tatarusanu. Bourceanu e in aceeasi situatie, ei doi mai au 6 luni de contract, am hotarat sa ramana si sa ne ajute pana in vara" a declarat Laurentiu Reghecampf astazi.

Steaua joaca astazi de la ora 19.00 ultimul amical din primul cantonament din 2014 contra celor de la FC Baku.

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies