Targu Mures, dupa Unirea Urziceni si Otelul? Ce se intampla cu clubul la doua saptamani dupa ce au avut titlul in mana

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Iunie 2015, 09:53

	Targu Mures, dupa Unirea Urziceni si Otelul? Ce se intampla cu clubul la doua saptamani dupa ce au avut titlul in mana

Soarta clubului din Targu Mures atarna de prima transa din drepturile TV. Neplatiti de luni bune, jucatorii incearca sa scape de saracia de la ASA

Situatia clubului ASA Targu Mures este incerta, la doar doua saptamani dupa ce echipa se instalase pe primul loc in Liga I si mai avea doua meciuri pana la castigarea titlului de campioana.

Daniel Stanciu nici nu s-a intors bine si a plecat la Timisoara, fiind urmat si de unul dintre jucatorii de baza ai ASA-ului, Ianis Zicu.

Muresenii nu si-au mai platit salariile de luni bune, iar conducatorii nu le pot oferi deocamdata decat promisiuni. Toata lumea asteapta transa de 1,5 milioane de euro din drepturile TV, care va intra pe 15 iunie, insa toti banii se vor duce pe datorii.

Despre situatia fragila in care se afla clubul din Targu Mures a vorbit si Helmuth Duckadam in urma cu doua saptamani: "Sa nu va mire daca in sase luni o sa vedem clubul asta in insolventa", cu mentiunea ca ASA nu poate intra in insolventa, pentru ca este organizat sub forma unui ONG.

Ousmane N'Doye a batut palma cu Hagi si va juca pentru Viitorul, Feussi a semnat cu Dinamo, Bejan este in discutii avansate cu un club din Franta, iar Bumba, Sepsi si Gabi Muresan isi cauta si ei echipe.

ASA Targu Mures va juca in turul 2 preliminar Europa League.

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies