Ibrahima Tandia CFR Cluj Laszlo Dioszegy Liga I Sepsi OSK Liga 1

Tandia de la Sepsi, internat in spital! Ce a patit fotbalistul de 1.000.000 de euro al covasnenilor inaintea meciului cu CFR

Ibrahima Tandia, vedeta lui Sepsi OSK, nu va putea juca impotriva CFR-ului, duminica. El si-a petrecut ultimele zile pe patul de spital!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2019, 15:16
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2019, 15:22

Ibrahima Tandia nu a jucat in meciul de Cupa pierdut de Sepsi cu 0-1 in fata CFR-ului, la Sfantu Gheorghe. El nu o va face nici in campionat, duminica seara, in partida programata in Gruia!

Tandia de la Sepsi a ajuns pe patul de spital din cauza unei infectii dentare si a fost operat, spun oficialii echipei covasnene. In aceste conditii, el este asteptat sa revina abia in Play Off.

"E adevarat. Tandia este internat pentru ca a avut ceva probleme cu dantura. Avea puroi la o masea si i s-a facut o extractie. Dupa aceea ne-a spus ca se simte rau si ca are dureri. Am discutat cu el si am luat decizia ca este mai bine sa fie internat in spital pentru a primi ingrijiri medicale si sa fie sub supraveghere. Nu exista sanse ca Tandia sa joace in meciul de duminica cu CFR", a spus Janos Bokor, potrivit publicatiei Fanatik.

Sepsi OSK il evalueaza pe Tandia la un milion de euro. In iarna, Craiova s-a interesat de malian, dar Laszlo Dioszegy a transmis ca fotbalistul nu este de vanzare pana la vara.

Modifică setările cookies