Tanase si Muniru, adusi sa explice de ce s-au batut. "S-a intamplat ceva, dar nu a fost nimic" :)) Ce au spus

Tanase si Muniru au venit sa explice conflictul dintre ei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Aprilie 2017, 11:30
Data actualizarii: Sambata 08 Aprilie 2017, 11:34

Mihai Stoica a recunoscut ca a fost un conflict intre Tanase si Muniru, insa cei patru oameni prezenti la conferinta s-au grabit apoi sa nege ca s-a intamplat ceva. Tanase spune ca doar s-au injurat putin iar Muniru spune ca s-au certat insa apoi s-au impacat.

Nu ar fi primul conflict musamalizat la Steaua. Episodul Zurich este deja notoriu, Mihai Stoica negand ca s-a intamplat ceva desi Gigi Becali i-a transmis sa nu mai minta si sa recunoasca ca s-a imbatat.

De asemenea, mai multe conflicte de-a lungul timpului au fost musamalizate de stelisti, cum ar fi episoadele lui Tamas dar si un episod cu tanarul Mihalcea la lotul de tineret, de asemenea confirmat de Gigi Becali.

Mihai Stoica: Nu o sa negam ca a fost un mic incident intre Tanase si Muniru, insa asemenea incidente sunt foarte dese doar ca la noi, dupa cum vedeti, train intr-o casa de sticla. Suntem Steaua si aici orice se intampla apare in presa. Avem si noi micile noastre rozatoare.

Tanase: Am avut un schimb de replici cu Muniru dar nu au fost replici rasiste sau bataie. A plecat totul de la o miuta.

Reghecampf: Pentru mine, Muniru a fost bolnav. Cand exista asemenea episod, trebuie sa iau decizii. Pe mine ma intereseaza ca in grupul nostru sa existe respect si disciplina. Imi pare rau ca s-a intamplat inainte de meciul cu Astra.

Sulley: Mereu la antrenament se intampla lucruri de genul asta, s-a mai intamplat si cu Moke, si acum cu Tanase dar nu e o problema. Tanase e ca un frate mai mic pentru mine, ne-am certat dar ne-am impacat.

Modifică setările cookies