Tanase revine in Europa! S-a despartit de chinezi si urmeaza sa semneze cu o echipa din Turcia!
Joi 07 Ianuarie 2016, 20:37

Tanase revine in Europa! S-a despartit de chinezi si urmeaza sa semneze cu o echipa din Turcia!

Cristi Tanase a rezistat un an in China! Azi si-a reziliat contractul cu Tianjin Teda. 

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Tanse s-a despartit de chinezi si revine in Europa. Nu va ajunge la Steaua sau sub comanda lui Galca la Espanyol asa cum spera, ci in Turcia, la Sivasspor, anunta Digi. Tanase va fi antrenat acolo de Okan Buruk, fost coleg cu Hagi si Popescu la Galatasaray in perioada de glorie a clubului din Istanbul.

Tanase va fi coleg cu un fost dinamovist, Djakaridja Kone, dar si cu un fost jucator de la Real Madrid, brazilianul Cicinho.

In Turcia, Tanase se va duela cu Rusescu, Torje, Latovlevici sau Bogdan Stancu. In acest fel, Tanase va fi mai aproape de ochii selectionerului, care nu l-a mai convocat la ultimele actiuni ale nationalei. 

Sivasspor se afla pe locul 15 in clasamentul din Turcia, primul loc care asigura salvarea de la retrogradare. Pe 16 se afla Genclerbirligi, echipa la care sunt legitimati Stancu si Latovlevici. 4 comentarii
 • 8 2016
  eu hj,hj revine marco polo...
 • 8 2016
  veceu HA HA HA TOATE OILE SUNT NISTE RATATI DE CAKCAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
 • 7 2016
  sam o fi mai spurcat ca tine poate desi ma indoiesc.....
 • 7 2016
  big+koy mda l-au dat afara pe stelemist ca pe un ultim ca,cat bolnav. ceea ce este de fapt: un stelist ratat si spurcat....
Scandal pe modificările Codurilor Penale. Opoziția: ”Vor paradis penal în acest stat”
BRAT