Liga 1

Tanase, gata pentru debutul la Steaua: "Sunt pregatit" Ce mesaj le transmite fanilor Stelei

Steaua - Manchester City, 16 si 24 august, 21:45, in direct la PRO TV!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2016, 20:28
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2016, 20:28

Florin Tanase a ajuns la Steaua in aceasta saptamana, iar vineri vrea sa debuteze cu Botosani. E ultimul meci inainte de confruntarea cu City, in care nu poate juca. A apucat deja sa debuteze in Europa cu Viitorul.


"Eu pot sa joc. Daca se va apela la mine, o sa intru pe teren cu cea mai mare placere si o sa dau totul. Nu exista presiune pe mine din cauza sumei de transfer. Nu pot spune inca ce diferente sunt fata de Viitorul, pentru ca sunt venit aici de doar doua zile.

Sunt fericit ca am ajuns la cea mai buna echipa din Romania, sper sa ma integrez cat mai repede si sa dau un randament foarte bun. Nu cred ca alta echipa din Romania ar fi putut sa ma cumpere, pentru ca Viitorul cerea un pret mare pentru Romania si nu cred ca altcineva in afara de Steaua putea sa-l plateasca.

Sper sa joc cat mai bine, sa dau cat mai multe goluri si sa-mi ajut echipa sa castige titlul. Aici trebuie sa muncesc mult mai mult si sa cresc nivelul de joc. Nu pot sa spun ca sunt pregatit si apoi sa nu dau randament, ramane de vazut. Fanii sa aiba rabdare cu mine. O sa ma antrenez 100% si o sa incerc sa dau totul pentru echipa", a declarat Florin Tanase.

CITESTE SI

Modifică setările cookies