Tamas: "Daca Hamroun e reprimit in lot, o sa fac si eu la fel!" Reactia lui Reghe cand a aflat de declaratia fundasului sau

Tamas: "Daca Hamroun e reprimit in lot, o sa fac si eu la fel!" Reactia lui Reghe cand a aflat de declaratia fundasului sau

Nu toti jucatorii Stelei au fost fericiti cand au aflat ca Hamroun va fi reprimit la echipa.

Becali a anuntat la finalul meciului Stelei cu Sparta Praga faptul ca Hamroun va reveni langa lot, fiind suspendat pentru un singur meci.

Nu e clar insa daca Hamroun va apuca sa joace. Becali sustine ca Hamroun s-a inteles cu Al Sadd, iar clubul din Qatar ar urma sa plateasca suma de transfer in zilele urmatoare.

Tamas de la Steaua a avut o reactie acida cand a aflat de revenirea lui Hamroun: "Daca e reprimit in lot, o sa fac si eu la fel", a spus fundasul Stelei.

Cum a reactionat Reghecampf la conferinta cand a aflat de declaratia lui Tamas?

"V-am spus la conferinta de presa ca Hamroun a fost suspendat pentru acest meci si ca dupa acest meci vom discuta situatia lui. Gabi probabil a patit acelasi lucru, dar la momentul respectiv eu nu eram antrenorul echipei."

"Nu ne putem juca cu cuvintele si nu putem declara multe lucruri in fata dumneavoastra. V-am spus ce masura am luat pentru acest meci, vom discuta cu patronul maine si vom lua cea mai buna decizie pentru echipa."

"Daca anumiti jucatori au o problema, trebuie sa discute cu mine, nu cu dumneavoastra. Referitor la Hamroun, veti primi o informatie dupa ce vom discuta cu patronul echipei"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Escrocherie cu deșeuri de 3,5 milioane de euro. Firme-fantomă au încasat bani pentru reciclări inexistente
BRAT
Modifică setările cookies