Tade a prins aripi dupa ce a marcat primul gol din actiune: "La Cluj ma simt ca acasa" Ce spune despre situatia stadionului

Tade a prins aripi dupa ce a marcat primul gol din actiune: "La Cluj ma simt ca acasa" Ce spune despre situatia stadionului

Gregory Tade a revenit la Cluj si a marcat primul gol din actiune pentru Steaua. 

Criticat dur de patronul Stelei pentru lipsa de eficienta, Tade a reusit sa inscrie primul gol din actiune la Steaua chiar pe stadionul lui CFR, locul in care a devenit golgheterul campionatului.

Tade e multumit dupa meciul nebun cu Botosani, in care Steaua a marcat de 5 ori.

"Nebun? Nu stiu daca a fost, dar a fost un meci bun, am avut o alta atitudine. Cred ca toti au fazut in acest meci Steaua pe care o stiau.

Am jucat si eu bine. Toata lumea isi va aminti insa doar faptul ca am marcat, dar a fost o prestatie buna din partea tuturor. Am aratat ca suntem o echipa buna.


M-am simtit ca si cum as fi fost acasa. Am stat ceva timp aici, a fost un sentiment placut sa revin la Cluj. Fanii m-au primit foarte frumos, am fost incantat sa joc aici si cred ca toata lumea a vazut asta.

Lumea uita faptul ca ala nu este stadionul nostru, ci al tarii! Este cel pe care jucam acum, dar ca fotbalist profesionist trebuie sa te adaptezi la orice situatie. Pentru ca jucam la Steaua trebuie sa castigam atat acasa, cat si in deplasare. Nu conteaza unde jucam sau pe ce stadion o facem, important e sa ne impunem. Asta e tot ce conteaza!

Pana atunci urmeaza o pauza pentru meciurile echipelor nationale si trebuie sa lucram mai mult pentru a obtine ce ne dorim. Acum trebuie sa ne bucuram de aceasta victorie si sa fim putini relaxati.

Va trebui sa castigam, ne vom antrena pentru asta! Atmosfera va fi destul de incinsa, vom fi pregatiti", a declarat Tade la Dolce. VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Filmul reconstituirii în cazul Caracal. Anchetatorii vor să afle azi ce a făcut Dincă, pas cu pas, cu Luiza Melencu
BRAT