Nicolae Dica Billel Omrani FCSB fcsb - fc argeș Sorin Serban Superliga

Surprizele lui Nicolae Dică în FCSB - FC Argeș! Feblețea și enigma lui Gigi Becali sunt titulari 

Urmărim și comentăm meciul dintre FCSB și FC Argeș pe www.sport.ro și pe facebook.com/sport.ro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 19:21
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 19:24

FCSB va primi vizita lui FC Argeș, duminică, 2 octombrie, de la 21:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Roș-albaștrii au nevoie disperată de puncte, având în vedere că după 9 etape ocupă locul 14 în Superligă, cu doar 8 puncte. 

Împotriva piteștenilor, Nicolae Dică (42 ani) va începe cu o formulă de start surprinzătoare, potrivit Fanatik. Sorin Șerban (22 ani) și Denis Haruț (23 ani) vor fi titulari în defensiva FCSB-ului, Andrei Cordea (23 ani) va juca inter, iar Billel Omrani (29 ani) va face pereche în atac cu Andrea Compagno (26 ani) și Florinel Coman (24 ani). 

Echipa de start a FCSB-ului cu FC Argeș:

Târnovanu – Crețu, Haruț, Tamm, Șerban – Cordea, Edjouma, Olaru, Coman – Compagno, Omrani

Jean Vlădoiu este încântat de Alexandru Pantea 

Favorit pentru a juca în flancul, după accidentarea lui Risto Radunovic (30 ani), era Alexandru Pantea (19 ani), încă Nicolae Dică a mizat pe Sorin Șerban. De altfel, Jean Vlădoiu (53 ani) a mărturisit chiar înaintea duelului cu FCSB, că și l-ar dori pe tânărul fundaș stânga din iarnă la FC Argeș.

„Apărarea e punctul lor nevralgic. De la mijloc în sus sunt foarte puternici și au jucători care pot face diferența. E singurul lor punct slab. Dacă vom reuși să ducem mingea către mijlocul lor vom avea o șansă, pentru că ei vor dori să marcheze repede și vor veni în pressing.

Lipsesc Dawa și Radunovic, dar mie Pantea îmi place foarte mult! Oh, foarte mult! E un jucător tânăr, de perspectivă și e foarte valoros. Îmi place foarte mult acest copil! Nu cred că va fi o diferență foarte mare că nu e Radunovic. Mi l-aș dori din iarnă să joace meci de meci la noi! Merită să joace mai mult și acolo e greu...”, a declarat Jean Vlădoiu pentru aceeași sursă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies