SURPRIZE, SURPRIZE! Gigi are o varianta de rezerva BOMBA! Ce se intampla daca nu il convinge pe Radoi sa ramana

Autor: Sport.ro
Vineri 21 August 2015, 15:26

	SURPRIZE, SURPRIZE! Gigi are o varianta de rezerva BOMBA! Ce se intampla daca nu il convinge pe Radoi sa ramana

Radoi si-a dat demisia din functia de antrenor al Stelei.

Radoi i-a anuntat azi pe jucatori ca nu mai este antrenorul Stelei, "pentru binele echipei", urcandu-se apoi in masina si plecand de la antrenament. Acesta poate fi insa intors din drum de Gigi Becali, cel care a anuntat ca nu il lasa pe finul sau sa plece de la Steaua.

Becali spera sa il convinga pe Radoi sa ramana la Steaua chiar daca echipa a ratat primele 3 obiective ale sezonului, Supercupa, grupele Champions League iar apoi grupele Europa League. Nici in campionat Steaua nu sta prea bine, aflandu-se la mijlocul clasamentului dupa 7 etape, avand doar 2 victorii si 4 egaluri.

Varianta de rezerva pentru Gigi Becali este Mihai Teja, nimeni altul decat nepotul lui Gigi Becali si fostul antrenor al lui Dinamo. Teja a antrenat-o pe Universitatea Cluj si apoi pe Dinamo, stand insa foarte putin pe banca echipei din Stefan cel Mare.

La fel ca Mirel Radoi, Teja ar veni la Steaua fara pretentii financiare, patronul Stelei nevrand sa mai investeasca in echipa. Teja a mai activat ca secund la Steaua sub mandatele lui Lacatus, Dorinel Munteanu si Bergodi.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies