Surpriza lui Stoichita pentru meciul cu Inter: Revine Emeghara!

Autor: Sport.ro
Joi 10 Decembrie 2009, 08:57
Surpriza lui Stoichita pentru meciul cu Inter: Revine Emeghara!

ProSport scrie ca problemele nigerianului au fost de ordin psihic iar Mihai Stoichita este gata sa-l arunce in lupta. Emeghara si-a revenit fizic inca din octombrie, insa nu a avut curaj sa joace!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Dupa aproape doi ani de chin, Emeghara va reveni pe teren pentru Steaua. Antrenorul Mihai Stoichita a lucrat intens la psihicul jucatorului pentru ca acesta se temea de o noua accidentare. La meciul cu campionat cu Craiova, Stoichita l-a trimis pe Emeghara sa se incalzeasca alaturi de echipa titularilor, desi nu a jucat. In felul acesta, antrenorul din Ghencea spera ca fotbalistul sa-si invinga temerile si sa treaca peste teama de a reveni pe gazon.

Conducerea tehnica a Stelei l-a presat pe pe Stoichita pentru ca Becali si-a pierdut rabdarea cu Emeghara. Becali vrea sa stie inainte de inceputul returului daca Steaua poate conta pe el pentru ca nu mai vrea sa-i plateasca salariul degeaba.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cum ajunge Firea din Voluntari la primărie în doar 20 de minute, luni, prin trafic infernal
BRAT