Argaseala: "Kapetanos si Szekely fac un cuplu PERFECT!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Decembrie 2009, 18:46
Argaseala: "Kapetanos si Szekely fac un cuplu PERFECT!"

Valeriu Argaseala a declarat ca fiscul a trimis clubului din Bulevardul Ghencea o hartie prin care ii cere sa vireze banii pentru transferul lui Cristian Tanase direct institutiei statului si nu lui FC Arges.
 

"Noi am primit de la fisc o hartie prin care nu mai viram banii la FC Arges, ci la fisc. Aici este o problema intre FC Arges si fisc, nu avem noi o problema cu FC Arges", a spus Argaseala.

Fiscul a controlat mai multe cluburi de fotbal, printre care si FC Arges, si a descoperit unele neclaritati in privinta actelor de munca incheiate jucatorilor. Pentru lamurirea situatiei, fiscul argesean a cerut un punct de vedere Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, iar pana la pronuntarea ANAF au fost puse "masuri asiguratorii" pe veniturile pe care FC Arges si alte doua cuburi din acelasi judet le-ar obtine, pe viitor, din eventualele transferuri ale unor jucatori la alte echipe.

Argaseala a negat ca Steaua ar fi interesata de transferul unui fundas azer, asa cum s-a vehiculat in presa de miercuri.

"De ce sa plece Ghionea de la Steaua? Cine a spus asa ceva? Eu nu stiu de niciun jucator care sa vina la Steaua din Azerbaidjan. Poate o sa-l intrebam pe Neaga, el s-ar putea sa stie", a glumit Argaseala.

Oficialul stelist considera ca mijlocasul Janos Szekely si atacantul Pantelis Kapetanos fac un cuplu ideal in teren. "Szekely face cuplu ideal cu Kapetanos. El centreaza, Kapetanos da gol, Kapetanos centreaza, el da gol. Szekely a si spus ca l-au intarit criticile la adresa lui, asta inseamna un caracter puternic", a adaugat Argaseala.

Argaseala considera ca Unirea Urziceni va avea o misiune mai grea la Stuttgart dupa ce formatia la care evolueaza Ciprian Marica l-a schimbat pe antrenorul Markus Babbel cu Christian Gross.

"Schimbarea antrenorului s-ar putea sa fie un punct bun pentru Stuttgart. Am vazut cum s-au manifestat suporterii acolo si cred ca jucatorii germani vor fi motivati. Plus ca am inteles ca nici Galamaz nu o sa joace in seara asta. E o pierdere mare pentru Urziceni", a concluzionat Argaseala.
 

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT