Surpriza mare pentru Lucescu Jr in prima zi la Petrolul! Cu cine s-a intalnit la conferinta de presa VIDEO

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

200 de mii de Euro va castiga Razvan Lucescu intr-un an si 3 luni la Ploiesti. Mutu va ramane capitan la Petrolul. "De la Petrolul, Razvan va pleca doar in strainatate"...spune seful Capra, de la Ploiesti. Contra i-a propus lui Lucescu sa vina la Petrolul. L-a sunat inaintea meciului de la Piatra Neamt.

"Chiar daca mi se oferea, refuzam, dar in situatia in care Cosmin a plecat in acest campionat foarte puternic la mai bine, mi-am schimbat si eu ideea, am zis ok, pot sa ajut" a explicat Razvan Lucescu decizia sa.

"N-a existat alta varianta" dezvaluie Capra. Mutu e pariul lui Lucescu la Petrolul. "Mutu ramane capitan la echipa, Da, sigur ca da. Prezenta lui pe teren trebuie sa dea fiori adversarelor si adversarilor" spune Lucescu Jr.

Inaintea lui Razvan, un alt rapidst a refuzat Petrolul. "Exista varianta ca Razvan sa ma gaseasca la Petrolul" dezvaluire Daniel Niculae

Razvan a fost asteptat de un fan al Petrolului pe care l-a cunoscut acum 30 de ani.

"A fost bucucros pentru schimbul realizat, i-am trimis de la Petrolul insigne, fanioane, iar el mi-a trimis de la Corvinul ca Domnul Mircea Lucescu era antrenor acolo" povesteste Rafael Dan Valeriu.

Chiar in ziua in care Lucescu a ajuns la Petrolul, fosta sa echipa din Qatar a reusit sa castige primul meci in Champions League! Steaua din Qatar, El Jaish, a batut-o pe fosta echipa a lui Rivaldo din Uzbekistan. Brazilianul Nilmar i-a facut fericiti pe arabi - a inscris ambele goluri in victoria cu 2-1.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Presa internaţională relatează cazul ursului Arthur ucis în România de prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein
BRAT
Modifică setările cookies