GALERIE FOTO Surpriză de proporții! FCSB - CFR Cluj s-ar putea juca, până la urmă, pe Arena Națională: ”Se încearcă ajungerea la un consens”

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 23:36
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 23:44

FCSB a anunțat, prin vocea lui Mihai Stoica, managerul general al clubului, că a făcut o cerere oficială pentru a juca ultimul meci din acest sezon, cu CFR Cluj, pe stadionul din Ghencea.

Totuși, lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată. FCSB a ajuns în situația de a-și căuta un stadion pentru ultima etapă din cauza concertului organizat pe Arena Națională în acea perioadă. 

FCSB ar putea juca, în cele din urmă, pe Arena Națională!

Meciul decisiv pentru titlu s-ar putea juca, în cele din urmă, pe cel mai mare stadion al țării. FCSB vrea să ajungă la un acord cu organizatorii festivalului pentru ziua disputării meciului cu CFR Cluj, potrivit jurnalistului Lucian Lipovan.

"Din câte știu, există o posibilitate ca meciul FCSB - CFR Cluj să se joace pe Național Arena. Stadionul este închiriat pentru un festival de muzică, dar se încearcă ajungerea la un consens cu organizatorii pentru ziua respectivă, iar clubul gazdă, FCSB, să achite contravaloare chiriei", a spus Lucian Lipovan la Digisport.

Dacă nu se va ajunge la un acord pentru închirierea arenelor din București, FCSB are și varianta ”Buzău”, așa cum a anunțat Gigi Becali. Dumitru Dragomir le propune o formă de protest celor de la FCSB - să nu se prezinte la meciul de la Buzău, chiar dacă ar pierde la masa verde.

"Steaua e FCSB, să fie foarte clar, iar stadionul e al nimănui, e al poporului. Este făcut din bani publici și nu e proprietatea actualei Steaua, ca să fie foarte clar. Statul e proprietarul stadionului din Ghencea, nu Steaua sau FCSB.

Dacă se duc la Buzău, părerea mea e să nu se prezinte. Ce e asta? E posibil? Da, să piardă cu 3-0. Eu asta le-aș face. Arena Națională e făcută pentru fotbal, nu pentru scandal. Să joace fotbal acolo, nu e făcut pentru spectacol. Ferească Dumnezeu, dacă se întâmplă vreo nenorocire, e singurul stadion fără scări. Nici n-ar trebui să le dea voie la așa ceva. 

Pompierii ce păzesc? Cum să faci stadion fără scări, băi fraților? Suntem nebuni? Pentru o reducere de 2,5 milioane nu au făcut scări de evacuare. Ăsta e un aspect. Al doilea: de ce să nu joace pe Steaua? Steaua nu e proprietara stadionul, nici Armata. Facem competiție de oină, vin 14 spectatori, iar un meci cu 55.000 de oameni nu-i lăsăm să vină. Suntem nebuni, ascultați-mă ce vă spun, neam de nebuni suntem", a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Pentru ca meciul să se dispute cu ”trofeul pe masă” în ultima etapă, FCSB are nevoie de o victorie în următoarea etapă, cu FC Voluntari. CFR Cluj are doar două puncte avans față de vicecampioană, iar pentru a rămâne pe primul loc până în ultima etapă trebuie să o învingă pe Universitatea Craiova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!