Otelul Galati Steaua Superliga

Suporteri stelisti, batuti mar de politia din Galati!

Incidentele de dinainte de CFR – Dinamo nu au fost singurele evenimente care au umbrit fotbalul.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Octombrie 2008, 17:29
Data actualizarii: Sambata 18 Octombrie 2008, 17:53

Vineri, imediat dupa meciul pierdut de Steaua cu 0-2 la Galati, un grup de suporteri stelisti au fost agresati si maltratati in sectia de politie, unde ajunsesera dupa aparent fara niciun motiv.

Cei agresati, povestesc cum dupa meciul Otelul 2-0, un microbuz cu suporteri stelisti a fost atacat cu pietre si sticle de catre suporterii Otelului, in Galati. Acestia au coborat din microbuz si au incercat sa riposteze. Politia comunitara, iar apoi mascatii, au intervenit pentru a calma spiritele. 13 suporteri stelisti au fost dusi la sectie, unde au fost batuti, iar apoi amendati.

“Au venit mascatii, ne-au bagat in duba si am ajuns intr-o incapere unde ne-au umilit. Ne-au legat cu mainile la spate si ne-au asezat pe podea. Ne-am batut incontinuu o ora si jumatate, dupa care ne-au dus la sectie si ne-au dat si amenzi. Unii din baieti au coastele rupte, altul are umarul disclocat. Ne vom scoate certificate medico-legale si ii vom da in judecata”, a spus unul dintre suporterii agresati.

"Dupa meci, un grup de suporteri stelisti au plecat cu microbuzul si s-au oprit intr-o zona de fast-food. Erau bauti si s-au luat de cetatenii care erau in preajma. Doi politisti de la rutiera au incercat sa ii calmeze, dar suporterii i-au injurat. Atunci a fost chemta echipa de interventie, care a preluat microbuzul cu suporteri si i-a dus la politia comunitara. De acolo au fost preluati de jandarmi si dusi la sectia de politie. Suporterii au fost amendati pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Nu au fost batuti si nici urcati in masina de politie", a spus Cristian Gasca, seful politiei comunitare din Galati.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies