Superliga echipa etapei Gabriel Tamas Liga 1

SUPERLIGA | Echipa Etapei 3! Cum arată cea mai bună formulă. Tamaș se află pe listă

Farul Constanța este lider după primele trei etape ale Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 23:24
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 23:22

În profida faptului că trupa dirijată de Gheorghe Hagi se situează pe primul loc, iar FC Botoșani este ocupanta locului secund, niciun jucător de-al lor nu se află în cel mai bun "prim 11" creat de Liga Profesionistă de Fotbal pentru a treia etapă din Superliga.

Surprizele din listă au fost Valentin Țicu și Alexandru Ișfan. La doar 21 de ani, Țicu, fundașul și căpitanul Petrolului Ploiești, a oferit un assist de senzație în partida cu Sepsi OSK, terminată 1-1. 

Ișfan cu siguranță va fi curtat de echipele de top ale primului eșalon după ce a reușit să se remarce în duelul cu 'U' Cluj, unde a participat în toate golurile date de Argeș, cu două reușite și o pasă decisivă (3-1).

Cum arată formula ideală a etapei a treia

Căbuz - Negru, Tamaș, Tamm, Țicu - Deac, Kait, Vlad - Ișfan, Debeljuh, Ioniță II

Cel mai bun antrenor 

Adrian Mutu a câștigat "premiul" de cel mai bun antrenor al etapei a treia din Superliga României. Antrenorul de pe banca tehnică a Rapidului a adus victoria în deplasare pe Ion Oblemenco, scor 1-0, împotriva Universității Craiova.

Rapidul se situează pe a patra poziție din vârful clasamentului cu șase puncte din nouă posibile. Giuleștenii i-au trimis în formula ideală pe atacantul Alexandru Ioniță II și pe mijlocașul Mattias Kait.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies