Super SHOW pe Ilie Oana! Petrolul a vandut toate biletele pentru meciul cu Steaua din aceasta seara! "Lupii" se pregatesc de atac

Super SHOW pe Ilie Oana! Petrolul a vandut toate biletele pentru meciul cu Steaua din aceasta seara! "Lupii" se pregatesc de atac

Petrolul - Steaua e diseara de la 21:30 LIVE TEXT pe www.sport.ro

Petrolul va juca in aceasta seara cu Steaua, in penultima etapa a Ligii I.

Prahovenii au reusit sa vand toata biletele si va evolua cu casa inchisa, intr-un meci cu miza doar pentru ei, tinta fiind locul 2, in timp ce Steaua a iesit deja matematic campioana.

Reghecampf va alinia o echipa de rezerve, urmand a odihni mai multi titulari in vederea meciului din finala Cupei, cu Astra, de saptamana viitoare. Mai mult, unii jucatori au evoluat pentru nationala tarii lor la mijlocul acestei saptamani, Szukala fiind titular in Germania 0-0 Polonia.

Pregatesc o super coregrafie?

Derby-ul dintre Petrolul si Steaua a fost mereu o sansa de afirmare pentru galeria prahoveana. Cu exceptia episodului cand un fan a intrat pe teren si l-a lovit pe Galamaz, in 2012, "lupii" au facut super show la fiecare meci cu Steaua.

Galeria Petrolului a fost prima din Romania care a afisat o coregrafie 3D, fiind de departe cea mai spectaculoasa si mai inovativa galerie din Liga I.

Echipe probabile:

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Hoban, Guilherme - Mustivar, De Lucas - Priso, Albin, Fernandez - Tamuz

Steaua: Tatarusanu - Matei, Rapa, Gardos, Parvulescu - Neagu, Sanmartean - Popa, Iancu, Tanase - Keseru

Citeste si:Steauapetrolul
VIDEO PROTVPLUS.RO

Larisa Iordache și-a reluat antrenamentele la Tokyo. Când are loc finala la bârnă
BRAT
Modifică setările cookies