Suntem campioni mondiali la schimbat antrenori! Ce tara din Europa se apropie de AnomaLiga I: a schimbat 24 in acest sezon

34 de antrenori schimbati in 26 de etape - este "performanta" care face din Liga I un campionat unic in lume.

Liga I a ajuns la 34 de antrenori schimbati in acest sezon, dupa ce Dan Matei si-a dat demisia de la Gaz Metan. DETALII AICI

Gaz Metan a incercat multe variante cu nume. Sumudica a refuzat, Ganea a spus ca vine dupa meciul cu Petrolul, dar Mediasul avea nevoie de o solutie urgenta pentru meciul capital din weekend.

Ion Balaur, fostul capitan al Bistritei, a primit primul mandat in Liga I ca principal. Balaur a fost secundul lui Dorinel Munteanu la Otelul in campania incredibila pentru titlu din 2011.

Romania este unica in lume cu "performanta" din acest sezon. Doar in Grecia s-au schimbat mai mult de 20 de antrenori, dar recordul nostru este in siguranta. Liga I ar putea trece de 40 de antrenori schimbati pana la finalul sezonului.


Cati antrenori s-au schimbat in:
Bulgaria - 9
Ungaria - 10
Rusia - 7
Turcia - 16
Croatia - 8
Grecia - 24


Teja si Pustai sunt singurii antrenori care au fost schimbati de doua ori in acest sezon de Liga I. Doar Galca si Grozav sunt inca pe bancile echipelor cu care au inceput sezonul.

Numele antrenorilor schimbati in Liga I: Marin Barbu, Cornel Talnar, Bogdan Stelea, Marius Lacatus, Ionel Gane, Mihai Teja, Razvan Lucescu, Michael Weis, Daniel Florea, Adrian Falub, Ionel Ganea, Ionut Chirila, Daniel Isaila, Bogdan Vintila, Flavius Stoican, Vasile Miriuta, Cristi Dulca, Petre Grigoras, Cristi Pustai, Francisc Dican, Ionel Danciulescu, Adrian Szabo, Gigi Multescu, Marian Rada, Florin Marin, Tibor Selymes, George Ogararu, Oleg Protasov, Mihai Teja, Eugen Trica, Marius Sumudica, Vjekoslav Lokica, Cristi Pustai, Dan Matei.

Citeste si:AnomaLiga I
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies