Transferul invizibil al lui Hamza la Steaua! Stelistii il vor in atacul de Liga Campionilor, jucatorul nu a primit nicio oferta

Impresarul lui Hamza spune ca jucatorul nu a primit nicio oferta de la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Aprilie 2015, 11:18
Data actualizarii: Vineri 17 Aprilie 2015, 11:26

Steaua vrea sa isi intareasca lotul pentru sezonul viitor cu fostul varf al Petrolului insa jucatorul nu a primit nicio oferta pana acum.

Impresarul lui Hamza, Mihai Joita, a declarat pentru Sport.ro ca sansele ca Hamza sa ajunga la Steaua sunt minime, avand in vedere ca Ludogorets a platit bani pe jucator si nu vor sa il lase sa plece gratis. Mai mult de atat, Steaua nu si-a manifestat oficial interesul pana acum.

"Cei de la Ludogorets au dat o suma importanta de bani pentru el si nu vor sa il lase sa plece. El isi doreste sa ajunga la un club care sa conteze pe el si sa se poata exprima. Cred ca Ludogorets nu a fost cea mai fericita alegere pentru el. Steaua era o alegere mult mai buna pentru el, am spus-o si atunci, cu tot respectul pentru campionatul Bulgariei. Poate sa joace in Liga Campionilor cat vor dar nu o sa aiba niciodata respectul Stelei, sa vorbesti de Steaua si Ludogorets e diferenta uriasa. Pana acum nu a fost nicio solicitare de la Steaua", a declarat Mihai Joita, impresar FIFA.

Modifică setările cookies