Costel Galca Gigi Becali Ilie Nastase Steaua Superliga

"Sunt surprins de declaratiile lui Becali! Galca trebuie lasat in pace!" Primul stelist care il apara pe Galca, dupa ce Gigi a vorbit cu Radoi

Viitorul Stelei e aproape clar: Radoi vine in locul lui Galca. Becali a vorbit deja cu finul sau dupa victoria cu Botosani si l-a anuntat ca va fi antrenor in Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2015, 15:35
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2015, 15:36

Galca spune ca nu a discutat cu Becali concret despre un viitor contract sau o despartire de Steaua. Ar vrea sa ramana, dar stie ca lucrul asta e aproape imposibil.

Daca jucatorii nu vor sa vorbeasca despre acest subiect, Ilie Nastase, un stelist cunoscut si omul care i-a inmanat Stelei primul trofeu al sezonului, Cupa Ligii, spune ca Becali s-a grabit atunci cand a anuntat ca il vrea pe Radoi.

"Eu nu comentez. Mai avem de jucat. Sunt surprins de declaratiile facute de Gigi Becali ... de fapt nici nu sunt surprins"

"Poti sa il aduci pe Radoi cand este momentul, cand se termina campionatul, dar pana atunci, baiatul acesta (Constantin Galca) a facut performanta si trebuie sa il lasam in pace", a spus Ilie Nastase.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!