Șumudică se întoarce „acasă”? Antrenorul ar fi fost convins să revină la Rapid! Ce se întâmplă cu Miță Iosif 

Marius Sumudica Daniel Niculae Gigi Corsicanu Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Februarie 2022, 14:23
Data actualizarii: Marti 08 Februarie 2022, 14:34

Marius Șumudică a fost abordat de liderii de galerie ai Rapidului.

Marius Șumudică (50 ani) și-a încheiat socotelile cu Malatyaspor. Antrenorul a stat doar 16 meciuri pe banca tehnică a ocupantei ultimul loc din Turcia, în care a înregistrat 10 eșecuri, 3 rezultate de egalitate și 3 victorii. Însă, neplătit de 3 luni și cu tot mai mulți jucători care și-au depus memoriile pentru a părăsi clubul, tehnicianul român a fost nevoit să plece de la Malatyaspor. 

La Rapid din vară?

Doar că Șumudică poate sta fără angajament mai puțin decât se aștepta. Potrivit Fanatik, Gherghe Corsicanu și Liviu Unugreanu, liderii galeriei Rapidului, l-au contactat pe antrenor pentru a-l convinge să preia banca tehnică a giuleștenilor din vară. Conform aceleiași surse, eforturile suporterilor au dat roade, iar Șumudică ar fi acceptat să se întoarcă la Rapid din vară. 

De asemenea, suporterii au avut grijă și de Miță Iosif. Aceștia nu vor ca actualul antrenor al Rapidului să plece de la echipă și doresc, ca din vară, să ocupe o fucție oficială în cadrul clubului. 

Singurul care s-ar opune la revenirea lui Șumudică în Giulești este Daniel Niculae. Președintele giuleștenilor vrea să mizeze pe mâna lui Mihai Iosif în continuare și nu împărtășește aceleași gânduri cu liderii de galerie. Totodată, între Daniel Niculae și Liviu Ungureanu a fost un conflic în vara anului trecut, când Rapid a promovat matematic în Liga 1. Atunci, președintele clubului nu a dorit să-i aducă pe jucători în Giulești, pentru a sărbători succesul alături de fani, pentru a nu întârzia la rezervarea pe care au făcut-o la restaurant. Iar această decizia l-a înfuriat pe Liviu Ungureanu. 

Corsicanu și Ungureanu, „frații” lui Șumudică 

Recent, antrenorul a dezvăluit că nu-i poate refuza niciodată pe liderii de galerie ai Rapidului datorită dragostei comune pe care o au pentru clubul din Giulești. 

„Corsicanu este fratele meu! El și Bocciu sunt frații mei și nu pot să-i refuz niciodată, dar nu știu dacă suporterii pun antrenorul la Rapid. Avem sânge vișiniu, dar ei au antrenor și sper ca Iosif să intre în play-off, să dea Dumnezeu”, a spus Marius Șumudică pentru Prosport. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!