VIDEO Șumudică s-a răzgândit și a trimis un mesaj la centenarul clubului Rapid: "Vreau să urlu alături de voi!"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 15:20
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 15:18

Clubul Rapid împlinește astăzi 100 de ani de existență, iar mai multe nume importante din istoria echipei de fotbal au transmis mesaje speciale cu ocazia centenarului.

Printre cei care au transmis câteva gânduri cu ocazia evenimentului s-a numărat și Marius Șumudică. Fostul jucător și antrenor al echipei din Giulești spunea recent că nu i s-a părut normal modul în care a primit invitație pentru a realiza acest clip: "Am primit o invitație pe WhatsApp. Nu e normal să mă pui să mă înregistrez 30 de secunde", declara Șumi.

Șumudică s-a răzgândit și a trimis un mesaj la centenarul clubului Rapid

Până la urmă, Șumudică s-a răzgândit, iar duminică a apărut pe contul oficial al celor de la Rapid și un mesaj de dragoste din partea sa.

"Salut, frații mei de o viață vișinie. Sunt Marius Șumudică și vreau să strig astăzi cu voi 'La mulți ani, Rapid!'. Vreau să cânt alături de voi în ritmurile noastre nebune pentru centenarul clubului inimilor noastre. Să urlu alături de voi pentru suta de ani împlinită de clubul care mi-a marcat tinerețea, agățat de barele troleibuzelor sau tramvaielor care duceau spre Giulești sau spre Stadionul Republicii.

Îi doresc iubitului nostru Rapid chiar mai multe decât îmi doresc mie. Ar fi multe de spus, dar mi-e greu să exprim în cuvinte intensitatea celor ce se întâmplă acum în sufletul meu sau ritmul în care îmi bate inima. Ritmul este cel inegalabil al vechiului, al noului și al eternului nostru Giulești. La mulți ani, Rapidule!", a spus Șumudică.

Printre cei care au mai transmis mesaje cu ocazia centenarului celor de la Rapid se numără Iosif Damaschin, Nicolae Paraschiv, Ștefan Popa, Ion Ispas, Ioan Bacoș, Ionel Popescu, Adrian Iencsi, Ionuț Rada, Cristian Ionescu, Lucian Goge, Mihai Roman, Nadia Comăneci, Adrian Matei, Florin Motroc, Ion Motroc, Claudiu Ionescu, Marian Grigore, Ovidiu Herea, Alexandru Guzun, Vali Negru, Nicolae Vasile sau Leontin Toader.

Marius Șumudică: "Cum adică? Să mă filmez eu?"

În urmă cu aproximativ 10 zile, Șumudică se arăta deranjat de modul în care clubul Rapid a organizat sărbătoarea centenarului în ceea ce privește mesaje primite din partea foștilor jucători sau antrenori.

"Am primit o invitație așa, pe WhatsApp. Nu cred că e normal. Și să mă pui să mă înregistrez 30 de secunde. Dacă ești un club care ții la jucătorii importanți… Mă identific cu acest club, pe unde merg în țară sunt înjurat, sunt făcut în toate felurile.

Declar în continuare că Rapid e echipa sufletului meu. Dar nu e normal să nu ai timp să trimiți o cameră de filmat, să faci un clip de un minut… Cum adică? Să mă filmez eu?

M-aș duce cu mare plăcere, nu contează, dar m-a deranjat modul în care se pune problema, nu se poate așa ceva. Au fost chemați alții care nu meritau. Eu meritam puțin mai mult respect", declara Șumudică, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!