Sumudica la Dinamo? Negoita vorbeste in premiera despre schimbarea de antrenor! Ce spune despre Andone

Sumudica la Dinamo? Negoita vorbeste in premiera despre schimbarea de antrenor! Ce spune despre Andone

Ionut Negoita a vorbit despre schimbarea lui Ioan Andone, contestat de fani la ultimul meci. 

Negoita spune ca in acest moment nu se pune problema destituirii lui Andone, chiar daca acesta a fost contestat de fani. Negoita spune ca nu exclude o colaborare cu Marius Sumudica pe viitor. Si antrenorul Astrei a declarat ca ar fi dispus sa antreneze in Stefan cel Mare.

"Nu se pune problema unei schimbari de antrenor, sub nicio forma. Sunt adeptul continuitatii, proiectelor pe termen lung. Nici nu m-am gandit la asa ceva cu atat mai putin sa discut despre asa ceva. Chiar daca pierdem la Botosani mergem mai departe, nu se pune problema unei despartiri de Andone”, a declarat Negoita la Digi Sport.

”De ce nu? Sumudica e un antrenor care se pricepe; a castigat campionatul, pe viitor cine stie? Deocamdata avem antrenor, are contract pe doi ani, avem un proiect la care lucram împreuna si sunt convins ca vom reusi.

Nu poate decat sa ma bucure foarte mult ca sunt antrenori care si-ar dori sa o antreneze pe Dinamo. E un club mare, un club cu stabilite financiara si nu numai”, a mai spus Negoita.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies