Sumudica isi pregateste apararea dupa ce a fost prins "la pariuri". Antrenorul anunta: "Mi-am luat avocat, voi vorbi intr-o conferinta de presa"

Autor: Sport.ro
Joi 11 Februarie 2016, 08:27

	Sumudica isi pregateste apararea dupa ce a fost prins "la pariuri". Antrenorul anunta: "Mi-am luat avocat, voi vorbi intr-o conferinta de presa"

Citeste si - Cum a fost prins Sumudica: "Totul a venit de la UEFA". Sistemul prin care a fost detectat

Prins cu un cont activ pe un site de pariuri, acolo unde ar fi mizat sume chiar si de pana la 900 de euro pe meciuri din Liga I ori din UEFA Champions League, Marius Sumudica va trebui sa dea explicatii. Antrenorul nu s-a prezentat la "convocare" ieri, asa cum ar fi trebuit, insa o va face pe 17 februarie.

Sumudica este in pericol de a fi suspendat dupa ce Comisia de Integritate a FRF a descoperit ca acesta paria online. Antrenorul liderului a fost astfel chemat sa dea explicatii la Comisia de Disciplina, dar nu s-a prezentat la sedinta de ieri (n.r miercuri, 10 februarie).

Potrivit editiei tiparite a cotidianului gazeta sporturilor, Comisia de Integritate a FRF detine dovezi ca acesta folosea un cont de pariuri la un operator online, mizand masiv chiar si in ultimele luni.

Sumudica nu s-a prezentat ieri pentru a-si putea pregati apararea.

Antrenorul nu a putut fi contactat ieri si a refuzat sa dea explicatii. Totusi, acesta a anuntat ca va face o conferinta de presa in care va spune mai multe.

Cotidianul Gazeta Sporturilor a reusit sa dea de Sumudica, acesta transmitandu-i reporterului ca va lamuri totul intr-o conferinta de presa pe care o va sustine cel mai probabil vineri.

"Toata lumea m-a sunat astazi (n.r ieri) si n-am raspuns. Nu am ce sa comentez, e un caz pe rolul Comisiei de Disciplina. Nu comentez acum nimic. Peste doua zile o sa fac o conferinta de presa in care o sa vorbesc. Degeaba incercati acum sa va faceti subiectul, nu vreau sa vorbesc prin telefon. O sa spun tot la conferinta de presa, am un avocat, ne vedem atunci", a transmis antrenorul Astrei Giurgiu.

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies