Șumudică îl provoacă pe Mihai Stoica: "Să iasă public acum și să spună / Șapte clase peste Octavian Popescu!"

Marius Sumudica alexandru pantea FCSB Mihai Stoica Octavian Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 21:23
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 21:21

Marius Șumudică a intrat într-o dispută cu cei de la FCSB după sărbătoarea de titlu a formației bucureștene.

Nemulțumit de anumite ironii ale jucătorilor de la FCSB la adresa clubului Rapid, Marius Șumudică l-a criticat în special pe Octavian Popescu. "Băi, Tavi, dacă bate vântul mai tare ești direct în peluză! Ai 30 de kilograme cu tot cu butelie în brațe. Ce naibii vorbim? Te apuci tu să strigi: 'Hai, băi, căpriorii!'", spunea Șumudică, luni.

Șumudică îl provoacă pe Mihai Stoica: "Pantea, șapte clase peste Octavian Popescu!"

Ulterior, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, l-a apărat pe Octavian Popescu într-o postare pe Facebook: "Al nostru la 21 ani are deja 137 meciuri, 20 goluri și 16 assist-uri în Liga 1 (și ce goluri… și ce assist-uri…), a marcat în cupele europene și a debutat în naționala mare".

Vineri, Șumudică a comentat din nou subiectul. Antrenorul susține că Octavian Popescu ar fi jucat mult mai puțin dacă nu exista regula U21 în Liga 1, iar realizările prezentate de Mihai Stoica nu îl impresionează.

În același timp, Șumudică îl laudă pe Alexandru Pantea, și el jucător de la FCSB eligibil pentru regula U21, în prezent pe tușă din cauza unei accidentări grave. 

"Eu nici n-am răspuns, n-am ieșit, n-am spus absolut nimic. La momentul respectiv, așa mi s-a părut, că acest băiat (n.r - Octavian Popescu) încă mai are de lucrat la masa musculară. Probabil a fost o exprimare un pic ieșită din tiparele normalului, dar, din punctul meu de vedere, acest băiat nu mă impresionează cu nimic și cred că domnul Rotaru a avut perfectă dreptate când a făcut acea caracterizare între Baiaram și el.

Vă spun eu sigur din informațiile mele. Dacă nu era regula U21, jucătorul respectiv (n.r - Octavian Popescu) nu mai avea acele 130 de meciuri jucate. Probabil scădeau dramatic și reușitele, care și așa sunt sub nivelul unui jucător de mare valoare. 

Pantea e șapte clase peste el ca under. Șapte clase, îți spun eu! Pantea, dacă ar fi jucat meci de meci în poziția de fundaș dreapta și ar fi fost sănătos, este jucător de echipă națională în viitorul apropiat. Credeți-mă ce vă spun!

Mihai Stoica să iasă public acum și să spună: 'Uite, Șumudică a avut ochi și a spus despre acest jucător al nostru că poate să ajungă la echipa națională'. Să aibă această tărie! Nu să apară numai când îl deranjează ceva", a spus Marius Șumudică, la Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!