Sumudica, doua Oscaruri intr-o seara: cea mai buna regie si cel mai bun actor! S-a autoproclamat campionul Romaniei si a facut iar gluma cu nebunul la H5 :|

Marius Sumudica are scenariul lui pentru Liga I: campionatul s-a incheiat si Astra a castigat titlul! Sumudica a fost atacat cu o bricheta in mana, dar a facut sa para ca a fost lovit in cap. O unghiera misterioasa era sa ii scoata un ochi.

Marius Sumudica a continuat spectacolul de Oscar din timpul jocului si la conferinta de presa de dupa meci.

"Am fost lovit in fata cu o bricheta si o unghiera", s-a plans antrenorul Astrei dupa meci, chiar daca pe imagini se vede ca bricheta aruncata din sectorul galeriei dinamoviste l-a lovit in mana pe Sumudica.

"Imi felicit echipa pentru acest campionat. Pentru mine s-a terminat campionatul, suntem campionii Romaniei in momentul de fata. Dupa 26 de partide, am terminat pe primul loc. Mi-am felicitat jucatorii, suntem castigatorii morali ai acestui campionat."

"N-am niciun fel de obiectiv, niciun fel de presiune, indiferent ce se va intampla suntem calificati in Europa. Nu imi doresc decat ca aceasta echipa sa fie respectata, iar acest campionat sa se decida in teren."

Sumudica a facut din nou gluma cu "nebunul la H5", nemultumit de faptul ca punctele se injumatatesc inainte de playoff.

"Azi am primit 0,5 de la Karpov, v-am mai zis, nebunul de la H5... si trebuie sa fim atenti la dama, sa se apere foarte bine."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: „Cred că situaţia intră într-o perioadă de control din punct de vedere epidemiologic”
BRAT
Modifică setările cookies