Liga 1

Sumudica a PLECAT de la Astra doar doua ore! A vazut stirea cu atentatul de la Istanbul si s-a intors in cantonament. Astra luae deja legatura cu Edi Iordanescu si voia sa-l puna antrenor AZI

Sumudica plecase in aceasta seara din cantonament hotarat sa semneze cu turcii de la Gaziantep.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Decembrie 2016, 23:29
Data actualizarii: Duminica 11 Decembrie 2016, 00:54

Dupa ce a aflat de atentatul de la stadionul lui Besiktas, antrenorul Astrei s-a razgandit. Nu mai paraseste Romania! Le-a spus turcilor ca nu le mai accepta propunerea nici pentru un milion de euro pe luna!

Sumudica se intelesese cu sefii de la Giurgiu in privinta despartirii. Gaziantep era de acord sa-i plateasca si clauza de reziliere, astfel ca mai lipsea doar semnatura antrenorului pe noul contract. La ora 8 seara, Sumudica a mers in cantonament pentru a-si lua la revedere de la jucatori, apoi a plecat insotit de conducatorii Astrei la Marriott, unde trebuiau sa aiba loc ultimele discutii.

Actele erau facute, Sumudica mai avea doar de pus o semnatura pentru ca totul sa devina oficial. La un moment dat, antrenorul a vazut pe un televizor transmisia CNN de la Istanbul si informatiile despre atentatul din aceasta seara. Sursele Sport.ro sustin ca Sumudica s-a albit la fata si le-a transmis turcilor ca nu mai pleaca la Gaziantep nici pentru un milion de euro pe luna! Turcii s-au enervat si au incercat sa-l convinga sa accepte contractul, insa n-au mai avut niciun argument, desi partile discutasera si la Istanbul, acum o saptamana, fara stirea Astrei! La 22:40, Sumudica era inapoi in cantonamentul, langa jucatori.

Diseara, la derby-ul cu Steaua, va sta aproape sigur pe banca. Sansele sa mai plece sunt 0 daca vreun alt club nu-i plateste clauza pana la vara, cand i se incheie acordul cu Astra. Campioana luase deja legatura cu Edi Iordanescu, pe care urma sa incerce sa-l convinga in cursul zilei sa vina la Astra chiar inaintea derby-ului cu Steaua!

Modifică setările cookies