Suma pentru care "PETROLUL E DE VANZARE!" Cum a ajuns un club care se bate la titlu mai IEFTIN decat transferul lui Gardos

Suma pentru care "PETROLUL E DE VANZARE!" Cum a ajuns un club care se bate la titlu mai IEFTIN decat transferul lui Gardos

6.8 milioane de euro a costat transferul lui Florin Gardos de la Steaua in Anglia. Petrolul, club aflat pe 3 la startul returului din Liga I, este scos la vanzare, iar suma e mult mai mica.

Andi Crangu, directorul general al Petrolului, anunta ca in acest moment clubul este de vanzare. Suma de transfer? 4-5 milioane de euro, adica o suma mai mica decat ce a incasat Steaua pentru transferul lui Gardos la Southampton.

Probleme lui Capra, faptul ca toate conturile sunt blocate de ANAF si bonusurile promise si neplatite de doi ani sunt cateva dintre problemele clubului. Crangu spune ca nu se pune problema unui faliment, dar este deschis oricarei discutii pentru o cumparare a clubului.

"Marea problema e ca avem conturile blocate de ANAF. Nu putem face nici o miscare. Este vorba despre o datorie din 2009, asumata de Dan Capra. Ar fi circa 1.2 milioane de euro diferente de taxe, restanta care a devenit executorie pana la finalul anului trecut fara sa existe insa o decizie finala din partea fiscului, astfel incat s-o putem contesta."

"Salariile sunt achitate la zi, dar bonusurile de performanta pentru ultimele doua sezoane au ramas in aer"

"Falimentul nici nu intra in discutie. Mai avem de incasat 1.2 milioane de euro din drepturi TV si vrem 1.5 milioane de euro din transferuri, publicitate si marketing. Deficitul este asadar de circa 3 milioane de euro. Discutam eventual de vanzare. De peste un an suntem in discutii pentru o tranzactie. Am avut contacte cu un fond de investitii, cu companii din Golf, cu persoane din tara, implicate in fotbal. Nu s-a concretizat insa nimic, nu neaparat din cauza pretului"

"Petrolul e de vanzare, ca orice alt club din lume. S-ar discuta in termenii cei mai seriosi la o oferta de 4, 5 milioane de euro.", a declarat Crangu pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies