Petrolul pierde inca un fotbalist important! Dupa Juan Albin, un alt mijlocas trece oceanul si va juca alaturi de Raul, Kaka si Lampard

Petrolul pierde inca un fotbalist important! Dupa Juan Albin, un alt mijlocas trece oceanul si va juca alaturi de Raul, Kaka si Lampard

Dupa ce l-a pierdut pe Juan Albin si a renuntat la Gerson si Priso, Petrolul se mai desparte de un fotbalist. Unul dintre jucatorii importanti ai lotului va pleca saptamana viitoare tocmai in Statele Unite.

Haitianul Sony Mustivar (24 de ani), unul dintre fotbalistii importanti ai Petrolului, jucator cu peste 90 de aparitii in tricoul "lupilor", va pleca saptamana viitoare in Statele Unite.

Mijlocasul, care a sosit la Petrolul in 2012, s-a inteles cu sefii de pe Ilie Oana pentru rezilierea contractului si va parasi Europa pentru o destinatie surpriza, noteaza cotidianul Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, Mustivar, al patrulea fotbalist care pleaca de la Petrolul in aceasta iarna, va evolua in Major League Soccer - campionatul nordamerican de fotbal.

Fara sa dezvaluie mai multe detalii despre viitoarea destinatie a fotbalistului, directorul general al Petrolului, Andi Cringu, a anuntat: "Am cazut de acord ca luni sa reziliem contractul pe cale amiabila, am discutat si cu Dan Capra. A fost de acord sa-l lasam sa plece de acum, desi mai avea 6 luni de contract. Baiatul asta si-a facut datoria la Petrolul".

Mijlocasul haitian va avea astfel ocazia sa se dueleze in MLS cu fotbalisti precum Raul Gonzalez, Kaka sau Frank Lampard, care vor debuta si ei in primavara pe teren american.

Mustivar a renuntat la cateva zeci de mii de euro pe care ii avea de incasat.

"Pentru mine au fost 3 ani foarte frumosi. Am crescut cu echipa si-mi pare foarte rau ca ma voi desparti de fanii Petrolului. Ii voi purta mereu in suflet", a spus si Mustivar.
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordinul MS privind protocolul în caz de deces al pacienţilor cu Covid, în Monitorul Oficial. Ce prevede acesta
BRAT
Modifică setările cookies