Suferinta necunoscuta a stelistului de 25 de milioane de euro! De ce nu poate sa joace pentru nationala

Suferinta necunoscuta a stelistului de 25 de milioane de euro! De ce nu poate sa joace pentru nationala

Stelistii au asteptari uriase din partea lui si il asteapta sa straluceasca! Becali i-a stabilit pretul: nu pleaca fara 25 de milioane de euro.

Cel putin, asta e clauza pe care i-a trecut-o in contract, dupa transferul de 700.000 de euro de la Vaslui. Nicusor Stanciu, dorit cand era pusti de Inter sau Chelsea, viseaza si el la o mutare importanta. Nu va putea s-o realizeze pana nu-si rezolva problemele medicale.

Antrenorul nationalei de tineret, Viorel Moldovan, dezvaluie ca a vrut sa-l convoace pe Stanciu la U21 pentru amicalul cu Italia, insa a aflat ca jucatorul nu e la potential maxim. Stanciu are probleme serioase la spate, motiv pentru care n-a fost titular de drept nici la Steaua in startul sezonului.

"Nicusor Stanciu are o problema la spate, face un tratament care implica injectii dupa fiecare joc. Am considerat ca nu poate face fata, iar pe mine ma intereseaza ca jucatorii sa fie apti din punct de vedere medical!", a spus Moldovan.

Nicusor Stanciu, 21 de ani, a ajuns la Steaua in 2013. In acest sezon a marcat doua goluri, ambele in preliminariile Champions League, cu Stromsgodset si Aktobe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies